Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за помощ Suzuki Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за помощ Suzuki Vitara

Здравейте нов член съм, купих си Витара 1.6 16винтила 97г.нов внос от Италия преди около месец и проблемите започнаха.
    Утидох да я регистрирам и започна да гърми нещо, на студено оборотите и ниски трябва да потдържам на петдал за да не угасне докато загрее, като загрее започва да ги пробменя ту високи-ту ниски и губи мосщност, има сложена обикновена газ закарах я при майстор той каза, че я закачил на компютър и показало, че дебитомера не работел (гръмнал), чека ми свети и каза, че светел заради газта. Закарах я на друг майстор за второ мнение според него дебитомера ми работи, смени ми дистрибуторна капачка, кабели и свещи, но ми бил изгорял компютъра и било разбазикано ”троталбоди”, бил стигнал до този извод понеже се наемна да свали газта обаче след като я свалил неможела да запали, била сложена тази обикновена газ само и само да отваря дюзите да може да работи колата да се продаде. Майсторите тук явно немогат да ми помогнат и виждат, че не разбирам нищо разиграват ме от месец и нищо не правят, вкарват ме във някви филми. Аз съм от Троян, та въпроса ми е дали има някой по-компетентен наблизо който може да помогне.

От: Моля за помощ Suzuki Vitara

Запознат съм с проблемите на колегата, тъй като той се обърна за помощ към мен. За съжаление, аз от разстояние не мога да му помогна, моля някой от колегите в района да се отзове и да помогнем на един нов и бъдещ член на Сузуки общността. Всички контакти в региона на Троян и региона в радиус от 50-60км са добре дошли. Благодаря,

Коментар

Ако имш път към Севлиево свирни да видя с какво мога да помогна.
      ARO 243 D
      TATA SAFARI 4x4
      VITARA ДБ 16v
      Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Здравейте, колата отиде при Стефан, заралията, тук нареченият tef4o, той се забавлява до днес с нея.
        Но нека той или собственикът да допълнят темата, надявам се по-изчерпателно с цел предпазване и евентуално насочване към възлови точки при оглед и покупка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X