Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата визия на моя Самурай.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новата визия на моя Самурай.

След месец усьрден труд ,визията на Самурая е вьрната. Малко повечко кит,акрилна боя и стават чудеса. Ето го как изглежда за сега,но планвам да го вкарам в клетка;
    Прикачени файлове
    не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
      -за веждите: Аз смятах да ги направя от транспортна лента от мините, здрава е огъва се ама е малко грозничка.
      На мерцедеса дето сега го направихме са от един материал, който му забравих името нещо като плексиглас но е еластично.
      -клетката: аз я направих вътрешна тръбите минават точно по ъглите, като лягат точно отстрани на шасито и стават много здраво. Аз ги огънах от ф40 , задължително да са безшевни /по познати като манесманови/ тръби. Огъването става лесно, трябва ти само подходяштия камък.

За мотора бях подготвил един тойотов 2 л. , обаче си мисля че ако го сложа следващият проблемен агрегат ще е раздатката. В нета бях намерил едни статии за присаждане на мотор от Шевролет маи беше 4.7 бензин - мечта

Сега мисля да слагам нещо от друго 4х4 комплект с кутията и раздатката. Изобщо не се интересувай дали лесно се присажда след още няколко каскади купето савсем ще "олекне" и ще можеш да правиш свободни съчинения /от горчив опит /

Поздрави за творението , продължавай само така
      Този материал май е поликарбонат, но плътен.

Коментар

Много тьрсих такьв материал и още не сьм намерил .Ако някой може да помогне ,ще сьм му благодарен-естествено с заплащане .Мисля че сновите амортисйори се разчупва доста добре , но се зачуждам и за друг модел ресйори.
        Прикачени файлове

Коментар

Какви са амовете?
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            Какви са амовете?
            Не знам марка , но на тях пише Гладиатор -лепенка . А врезаната щампа пише че са Германски -DDR .

Коментар

ебати яката нинжда
              супер е

Коментар

Евала
                SUBARU OUTBACK 2.5
                LZ1WLF

Коментар

Понеже снимките по горе сяа правени сьс телефон ,днес направих с апаратчето .Днес отново му правих тестове , и страшно ми харесва ,като возия-в сравнение с предишните амортисйори .
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнение
                    Много тьрсих такьв материал и още не сьм намерил .Ако някой може да помогне ,ще сьм му благодарен-естествено с заплащане .Мисля че сновите амортисйори се разчупва доста добре , но се зачуждам и за друг модел ресйори.
                    приятет разбрах че си сложил карбуратор от опел1.3 какьв расхот ти дава аэ сьм с такьв 10л иэвьн градско само на эаден мост

Коментар

Първоначално публикуван от mishelmoto Преглед на мнение
                      Понеже снимките по горе сяа правени сьс телефон ,днес направих с апаратчето .Днес отново му правих тестове , и страшно ми харесва ,като возия-в сравнение с предишните амортисйори .
                      в коя местност са направени

Коментар

какьв расхот ти дава с карбуратора от опел моя 10л иэвьнградско само эаден мост 5скорости

Коментар

От: Новата визия на моя Самурай.

Отдавна не сьм писал по темата , но сега дойде ред да променя двигателя на Самурая.Монтирах Г16А от Витара -1.6 моно-с насаден карбуратор от Опел кадет 1.3
                          ,сьщо така и хидравлика от Витара.Искам да споделя ,че разликата е огромна в мощността ,хидравликата е невероятен благодат , особенно както сьм с мостовете под ресйорите и голями гуми.Разхода на гориво е много мальк .Двата демфера дето бях монтирал, сега отпадат-поне втория , защото сега няма тези лашкания и вибрации вьв волана и Самурая се управлява с едната рака.Сьщо така с тези разширители дето монтирах, сега нямам кал по стьклата и мога да ги свалям когато пуша в колата.
                          http://www.bgphoto.net/photos/30605/...9109687500.JPG
                          http://www.bgphoto.net/photos/30605/...6516455000.JPG
                          http://www.bgphoto.net/photos/30605/...5439111250.JPG
                          Последно редактирано от mishelmoto; 13-02-11, 22:06.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X