Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Самурай 1.6 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Самурай 1.6 ?

Здравейте, предлагат ми Самурай и твардят , че е със стандартен двигател 1.6 и малко по-дълъг от обикновенния. Има ли такова "животно" ?

До: Въпрос за Самурай 1.6 ?

Има по-дълги Самураи, а за ДВГ не съм сигурен.............. Май най-големия беше 1,3.............
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

И аз не съм чувал за по голям мотор от 1,3 но изненади често има. А по дълги Самураи има.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ако е след 97-ма година-има.Това е модела преди Джимни-то.Междинка някаква...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Ако е след 97-ма година-има.Това е модела преди Джимни-то.Междинка някаква...
          Годината е около 88г. Нещо ми се струва нереално.

Коментар

Значи е 1,3.Освен ако някой не е слагал двигател от Витара...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Именно
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Ал. Стоянов Преглед на мнение
                Здравейте, предлагат ми Самурай и твардят , че е със стандартен двигател 1.6 и малко по-дълъг от обикновенния. Има ли такова "животно" ?

Колега до колкото знам разликата е единствено в базата.Въпросния за който са ти споменали е просто дългата база на самурая.Но не съм виждал с 1.0 мотор.Моторетките на всичките който съм виждал са били 1.3 с блокаж на задния мост.Един такъв даже мисля че се продаваше в софия за около 2000лв.Намираше се на една пряка на раковска посока витошка.Иначе доколкото знам мостове,раздатка и скорости всичко едно и също.Май има разлика в задните ресиори но несъм сигорен.
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X