Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny
Свий
X
-
От: Най-после: след 19 години Suzuki подменя Jimny
Вико чака кабриото. До 2 години ще го изкарат.Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеВико, няма червени...
Коментар
-
А още по-интересното е, че в "базовия" модел има бая екстри. Асистент за спиране, ленти, асистент за спускане, DSBS, cruise control, подгрев на седалките.Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнениеНе съм споделял до момента че гледайки рекламната брошура ми направи впечатление че 99 % от снимките са извън пътя и само една снимка е на асФалт . Екстрите които обаче има реално са насочени основно за градско и асФалтово каране . Интересно ми е за какво са и какво ще се случи след първото минаване през по-дълбока вода и кал . В същото време липсва един елементарен парктроник . Автоматик има само за Комфорт и цената му е почти същата (- 890 евро ) както на по-високото оборудване Комфорт + .
Коментар
-
А дълъг ще има ли? Че отзад има място само скара и бира...Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеВико чака кабриото. До 2 години ще го изкарат.
Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
http://www.auto-press.net/a:%D0%9D%D...BA%D0%B0%D0%BF
Честит пикап !По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Е па колко да изпуши човек за една разходка⛟?Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеДобър е. Може да натовари 3 стека с цигари.Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
Враца
Коментар
-
Ако пикапа види бял свят ще е много по-фуниционално. Поне ще може да натовариш нещо, било то и две касетки с домати.
В купето и без това отзад няма кой да се качи, пък за да получат равен под гледай къв долап са турили на пода.
Дизел има ли?о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Който го е виждал на живо - някъде отдолу място за газ има ли? Че като гледам вътре няма... иначе количката е перфектна за ходене на училище за тези които живеят в гората
като свалиш децата може и 2 торби от Метро да натовариш. На мен всъшност много ми харесва и ми се струва супер функционално с този багажник. Седалките се свалят с едно движение и става двуместно с голям багажник или триместно с нормален... изобщо за семейство на което му трябва ежедневна малка градска кола, която да може също така ежедневно да гази в дълбокия сняг и също така да е икономична... Но при годишен пробег от 40 000 км на бензин си губи предимството, че е толкова малка.
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
На кола за 42000лв ще слагаш газПървоначално публикуван от icerunner Преглед на мнениеКойто го е виждал на живо - някъде отдолу място за газ има ли? ...
За дълго със сигурност. За къси преходи - защо не? Само трябва да си доста под 80кг... Аз съм 80 и като се кача, не мога да затворя вратата, ако на дясната седалка има човекПървоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение... Но при годишен пробег от 40 000 км на бензин си губи предимството, че е толкова малка.

Иначе е като Самурай след онова предаване, дето реставрират стари коли - желязно отдолу, лачено вътре... Днес се снимах в махалата под самолетите /Левски Г/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар