Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пръскалки на чистачките-не работят.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пръскалки на чистачките-не работят.

Спирам, купувам течност, отварям капака и...казанчето почти пълно. Гледам като извънземен. Дърпам лостчето и не чувам бжък-бжък (моторчето имам предвид). Отварям бушончетата-здрави са всичките (проверявам всички, щото незнам кое е за чистачките). До тука бях. Някой ако знае какво може да е или къде да я закарам да видят, щото в тази киша не е хубаво така. За София става въпрос и колата е Витара 96 година.

До: Пръскалки на чистачките-не работят.

Възможен вариант-течноста ти е замръзнала в самите дюзи.Там сечението е много малко и ако нямаш нагреватели на пръскалките,понякога се случва.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Варианта е да е замръзнало моторчето. Ако е друго ще бръмчи.

Измери дали стига ток до него като натиснеш да пръска, и всичко ще се изясни.

Ако сложиш и снимка какво представлява би било още по-добре.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мерси колеги. Явно е нещо безобидно, защото днес и единият ми хъб не искаше да се изключи. Отидох в сервиза на Влади333 и му казах за болежките, но имаха много работа и нямаше как да погледнат. Тръгнах си и цъкнах да пробвам и пръскалките пръскат. Слязох и завъртях хъба и с лекота превъртя. Тоя Влади много ги стресира джипките.

Коментар

Със сигурност е така.Щом правят бжък-бжък.

Коментар

ако хъбовете са ръчни, отвори ги и ако има грес я изчисти и намажи с тънка смазка.
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X