Здравейте отново!
От сума време съм луд по това малко зверче и ето, че най-накрая се сдобих с такова
Значи въпросната машинка е с мотор G13A (1.3); 97-ма година на производство (в което се съмнявам, но това е според талона); лети джантички и ръчни хъбове; газова уредба.
По мое мнение (в следствие на днешните 150км "пробягани" заедно) машинката има нужда от: слабо изкърпване; смяна на лагер на задно дясно колело (диагностиката ми се основава на странното виене, дори и по инерция); профилактика на окачването (с последващ лифт, естествено
); смяна на гарнитура на картера (имало и май има лек теч); преглед на клапаните (чува се звук, подобен на чукане и то май само от един клапан); скоростният лост има много свободен ход; евентуално нови седалки (оригиналните облегалки "лягат" много назад и не подлежат на настройка); нови гуми; отделно мисля да потърся (и/или изработя) твърд таван, че с тоа найлон не си е работа
...
...май засега е това (не че е малко
)
Много му се радваме с половинката, дори му измислихме име - Бъмпи
Ще съм признателен на всеки за споделени идеи, къде аджеба мога да отремонтирам най-спешните дефекти
Качвам малко снимки
Поздрави!
От сума време съм луд по това малко зверче и ето, че най-накрая се сдобих с такова

Значи въпросната машинка е с мотор G13A (1.3); 97-ма година на производство (в което се съмнявам, но това е според талона); лети джантички и ръчни хъбове; газова уредба.
По мое мнение (в следствие на днешните 150км "пробягани" заедно) машинката има нужда от: слабо изкърпване; смяна на лагер на задно дясно колело (диагностиката ми се основава на странното виене, дори и по инерция); профилактика на окачването (с последващ лифт, естествено

...май засега е това (не че е малко

Много му се радваме с половинката, дори му измислихме име - Бъмпи

Ще съм признателен на всеки за споделени идеи, къде аджеба мога да отремонтирам най-спешните дефекти

Качвам малко снимки

Поздрави!
Коментар