Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ново каре на кардан - капачката на лагера на карето се върти в кардана.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ново каре на кардан - капачката на лагера на карето се върти в кардана.

Здравейте, става дума за сузуки самурай 1.3 моно. Смених каретата на задния кардан, но всички капачки на каретата влизаха доста свободно в отворите където трябва да се набият по принцип, дори едното си играеше вътре. Посъветваха ме да ги залепя с лепило локтайт, зелено, така и направих. Но след едно каране видях че въпросното капаче на карето което най-много мърдаше се е разлепило и си мърда пак. Въпроса ми е освен заварка на капачката към тялото на кардана какви са ми опциите, че това със заварката много дебилско ми звучи, а и после няма сваляне.

Също та попитам, новите карета имат гресьорки, но когато са монтирани няма как да бръкна с нормален такаламит, има ли някакви специални накрайници за карета да се гресират или някакъв чалъм с който да стане гресирането.

От: Проблем с ново каре на кардан - капачката на лагера на карето се върти в кардана.

Разбити ,амортизирани ушета на самият кардан.Търси друг кардан.С тоя си имал опции като си слагал каретата .Когато си видял че са хлабави е могло да им набиеш центри по вътрешната страна ,така се прави нещо като накатка вътре в ухото и чашката на карето влиза стегнато,това обаче също е кърпене на положението.Най добре е с кардан.Иначе пробвай с течен метал,но и това е.......
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

От: Проблем с ново каре на кардан - капачката на лагера на карето се върти в кардана.

Старите лесно ли излязоха, имаше ли много ръжда по ушите? Ако не, да не си объркал размера?

Коментар

Не съм сигурен дали и при Самурая е така, ама при Витарата има 2 размера карета за карданите с много малка разлика един от друг. Ако всички капачки хлопат еднакво подозирам, че не са правилният размер.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
          Не съм сигурен дали и при Самурая е така, ама при Витарата има 2 размера карета за карданите с много малка разлика един от друг. Ако всички капачки хлопат еднакво подозирам, че не са правилният размер.
          Точно така. За испанките са 24 мм , а за японка 25 мм. и при самурая има различни карета.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X