Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vitara Дълга база - съвет...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Vitara Дълга база - съвет...

Здравейте, насочил съм се към този автомобил, би ли споделил някой от вас впечатления!? Как стои въпроса с ABS-а на тези автомобили - всички ли са снабдени с такъв или след определена година ги оборудват?

Благодаря предварително!
    SUBARU OUTBACK 2.5
    LZ1WLF

До: Vitara Дълга база - съвет...

След определени години.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от amestaff Преглед на мнение
      Здравейте, насочил съм се към този автомобил, би ли споделил някой от вас впечатления!? Как стои въпроса с ABS-а на тези автомобили - всички ли са снабдени с такъв или след определена година ги оборудват?

Благодаря предварително!
      моята е дьлга база 96година и няма ABS и е 1,6 за сега сериозен проблем сьм имал само с кормилната кутия
      Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

ABS, климатик, ел. пакет, автопилот и др. екстри имат всички правени за американският пазар. За витарите до 99 г. съм чувал и не съм 100 %, че е допълнителна екстра, която се поръчва при дилъра като се купува като ново. Повечето европейски, които съм виждал нямат. Моята има и за 50 000 км. пробег никога не ми е правил проблем.
        LZ1RED

Коментар

Дали на тази Витара багажника се увеличава със сгъване на задните седалки напред?

Коментар

Първоначално публикуван от Stanchev Преглед на мнение
            Дали на тази Витара багажника се увеличава със сгъване на задните седалки напред?
            Да.
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Здравейте отново
              Значи дилемата беше дали да продам титулярния си автомобил (VW Golf Variant), да добавя кинти и да си взема дълга витара или да си оставя комбито и да си купя втори автомобил, който да е читав Samurai...
              Все ощe се чудя, но май клoня към втория вариант, щото универсалните работи не ги харесвам особено, да му се невиди, а така ще мога да направя малкото зверче по-агресив, а комбито да си ми седи за мъкнене на багаж и дълъг път.
              Как ви се струва моята идея?

Поздрави!
              Последно редактирано от amestaff; 12-12-07, 19:58.
              SUBARU OUTBACK 2.5
              LZ1WLF

Коментар

Поздрави!
                не е зле идеята но след като покараш 1 - 2 години малкият джип ще си продадеш комбито и ще си купиш джип дълга база...
                LZ1RED

Коментар

Здравейте отново
                  Значи дилемата беше дали да продам титулярния си автомобил (VW Golf Variant), да добавя кинти и да си взема дълга витара или да си оставя комбито и да си купя втори автомобил, който да е читав Samurai...
                  Все ощe се чудя, но май клoня към втория вариант, щото универсалните работи не ги харесвам особено, да му се невиди, а така ще мога да направя малкото зверче по-агресив, а комбито да си ми седи за мъкнене на багаж и дълъг път.

Поздрави!
                  Така както си представил идеите си и целите на експлоатация и аз си мисля, че втория ти вариант е по-удачен.
                  В подходящи ръце и с малко подобрения Самурая наистина може да стане "малко зверче"
                  ... to be continued

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X