Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за блокажи на Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за блокажи на Самурай

най—хубаво е да имаш блокаж ама .....

Коментар

здравейте колеги от два дни имам самурай собственика от който го купих каза че имал блокаж но било скъсано жилото.Та въпроса ми е от каде се включва че до ръчната има една ръчка която се дърпа нагоре от нея ли е и какво жило трябва да сложа ?
      Последно редактирано от ivo_KLR; 24-12-09, 21:11.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
        здравейте колеги от два дни имам самурай собственика от който го купих каза че имал болкаж но било скъсано жилото.Та въпроса ми е от каде се включва че до ръчната има една ръчка която се дърпа нагоре от нея ли е и какво жило трябва да сложа ?
        Да точно от тази ръчка до ръчната се включва,а жило-каквото трябва.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Има някои модели с хъбове на предните, а блокаж на задния, освен на LJ-80, няма.

.
          Да ама не наистина при 413 се срещат рядко, но при 410 си ги има доста.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            Да точно от тази ръчка до ръчната се включва,а жило-каквото трябва.
            А от каде мога да намеря такова жило

Коментар

Ако намериш такова жило оригинално каквото трябва да си е, моля пиши в темата от къде че и моя SJ413 има блокаж ама съм вързал вилката със свински опашки да не ми направи поразия че скоро възтановявах зъбите на муфата Аз лично намерих на едно място и ми казаха доставка 2 месеца и 157 лева Сега ми се върти по главата да го правя с някакво друго жило но за момента е само идея
              „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Варианти разни: Ориджинъл от Миркат-режат ти главата от глезените.
                При специалисторите в Княжево-същото,особено ако им кажеш за какво и от какво е жилото. ТНТМ-демек направи или си приспособи сам

Коментар

На моя Самурай си го направих от жило за ръчна спирачка на БМВ 320
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Благодаря за варянтите

Коментар

Желателно е в твоя случай да провериш дали ти е здрава муфата,защото жилото на сама служи да изключва блокажа(когато е опънато той е изключен и при отпускането му го включва една пружина)освен ако не е бил изключен принудително.
                      Сузуки Самурай-старт от скрапа
                      0885192667

Коментар

Повечето пъти тази пружна е "уморена" трябва или да се смени (пасва пружина от клапани но не помня от какво) или да се подложи дебела шайба.
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от samurai_1(миро иванов) Преглед на мнение
                          Желателно е в твоя случай да провериш дали ти е здрава муфата,защото жилото на сама служи да изключва блокажа(когато е опънато той е изключен и при отпускането му го включва една пружина)освен ако не е бил изключен принудително.
                          Значи ли това, че при евентуално скъсване на жилото блокажа ще остане включен заради споменатата пружина и при първия допир с асвалта ще ми се пъсне дифа? И дали може да се разчита на лампичката на таблото която отчита кога е включен блокажа, става въпрос за SJ413

Коментар

Да блокажа ще ти остане включен и обикновено не пръска дифа,а се износват зъбите на муфата.
                            Сузуки Самурай-старт от скрапа
                            0885192667

Коментар

Ето това се слчва с муфата
                              Прикачени файлове
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X