Здравейте! Някой знае ли от кой вид са крушките които осветяват скоростомера, и колко вата са? Vitara V6 2l, 96г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Крушки за таблото на Vitara V6 2l
Свий
X
-
От: Крушки за таблото на Vitara V6 2l
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=200735
Ако ти върши работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BaHKoTo1 Преглед на мнениеЗдравей, аз съм витара 1998, новото табло и крушките са ми 3 броя T10 5W - осветяват цялото табло, не само скоростомера. Аз съм си сложил T10 LED и съм доволен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
Sent from my iPhone using TapatalkПоследно редактирано от CarTest™; 22-02-17, 11:48.
Коментар
-
Пробвал съм с 3 вида диоди. Студена (синееща) - много се изменят цветовете на всичко. След това сложих зелени - таблото свеше много добре в зелено както трябва да си е, но стрелките са оранжеви и като се смесят оранжевите стрелки с зеленото и стрелките много не се виждат вечерта. Сега съм с топла светлина и бива, защото ми писна да сменям диодите. Може би решението е между бяла и топла светлина, но не ми се занимава повече.
Коментар
-
Да използвам темата, че и аз имам една изгоряла на таблото, но и да питам -ГВ 1999 има ли осветление на панела за парното? Гледах на един приятел - англичанката, но не свети, и моята не свети, а имам и Витара 89, на която панела за парното има осветление.Не ми се вярва 10 години по-късно да не са сложили, но не знам от къде да тръгна!Руен Хаджиниколов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар