Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Гранд Витара 3то поколение втора ръка- на какво да наблегна при огледа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Гранд Витара 3то поколение втора ръка- на какво да наблегна при огледа?

Здравейте!
    Моля за съвет- харесал съм си Гранд Витара 3то поколение, 2 литра бензинов двигател с ръчни скорости. Колата е на 170 000км и е с всички екстри за модела според обявата. На какво да наблегна при огледа? Има ли нещо специфично за модела, което ще го издаде дали нещо не му е наред?

Поздрави!
    Андриан

От: Покупка на Гранд Витара 3то поколение втора ръка- на какво да наблегна при огледа

една тема е достатъчна

Коментар

От: Покупка на Гранд Витара 3то поколение втора ръка- на какво да наблегна при огледа

Наблегни и огледаи около калниците колега.Също така виж и свещите.УСПЕХ

Коментар

Скапват преден диф. и струва голяма торба с пари.
        Попитайте Иван Попов от Сф.
        Само не питайте кой е Иван Попов.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Слабо място е съединителят и двигателят. Масово докато са гаранционни гърците ги зареждат с 10-40 ,което е добре за Гърция ,но не е добре за България. И след 130-140 хиляди почват да харчат масло. Съединителя се проверява когато на първа почне трудно да влиза лоста. и след като изчакаш малко си влиза. Не ръждясват и не гният. Слабо място е седалката ,смачква се и си личи.
          Понякога сихрона и лагера на пета заминава-познава се когато на 110-120 км пета влиза трудно или с хъркане. Колата е японски москвич. Проста ,надежна ,но иска си внимание. Достатъчно проходима е и малко много харчи ,но това се оправя с препрогамиране. Скопена е в ниските заради екологията. ако и сложиш блокаж отзад става като танк. Руснаците се оплакват от предни диференциали ,тука не съм го чувал като дефект. Те също се оплакват от нискокачествени ролки на каналния ремък, също не съм го чувал. Може би производството за Европа и русия е различно. Много е пластмасова и броните са консуматив.

Коментар

От година карам колата от подписа и имам навъртяни около 10хил.км.Колегата Крумов добре е описал типичните болежки и плюсовете на модела.Абсолютно вярно е за харча на масло както и трудното включване на първа скорост.Аз лично не съм имал проблеми с предния диф.Наистина гори повече,под 10л.е възможно само на пета и при скорост до 100км.в час.Градското отива към 12л.Толкова е разхода и при скорост 120км/ч.В тази връзка моля колегата от горния пост да каже повече за това препрограмиране,може и на лични.Иначе както казват,качваш се караш и бързо ще разбереш дали това е твоята кола.Успех и дано се включиш в групата.
            +359 889 301 623 Явор
            Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

Андриан[/QUOTE]

Здравей ,това означава да се пренапише софтуера за управление на двигателя. Имаше едни момчета в Горубяне го правиха ,но съм им загубил координатите. На извън градски помалко от 8 -8.5 при 100 км/час не може да падне. Може да се дигне мощността, но разхода ще си го има. Много диференциали ,много лагери има и те изяждат. Затова не си струва да се занимаваш.(
              Поздрави,
              Жоро

Коментар

Разбрах.Благодаря.
                Поздрави Явор.
                +359 889 301 623 Явор
                Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X