Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скорости-раздатки и т.н. шумове !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скорости-раздатки и т.н. шумове !

Привет колеги.

От няколко дни ме мъчи един въпрос,или как кажа ще почна от зад на пред.
    Та от лятос имам витара 1.6 моно и още навлизам във вълнуващата марка Сузуки Витара ама как да кажа нещо ме дразнят разни шумове в тая кола (щото в талона си се води лек автомобил нали) от към раздатки скорости и диф. Обменям инфо с месни витараджии които ми казват че това са нормални неща и да не се много впечатлявам ами да си карам.....
    Та четох ма пак да си питам тия коли би ли трябвало да могат да се движат с по малко странични шумове особено на бавни примерно.....
    Вярно че има сума колетия там (раздатки и тн) и все пак.

Е сега пък съм се заслушал в 5та скорост че се чува един лек шум като (шшшш – колко прецизно го обясних),който изчезва като лекичко с пръст побутнеш скоростния лост.

А на бавни още по шумна става, ма кат се замисля кат си пусна леко радиото всичко свърщва.....

Маслата навсякъде са си ок.....

абе Витара
    Не е важно какво караш, а как го караш !

От: Скорости-раздатки и т.н. шумове !

Абе витара,ама ако е както трябва,няма никакви странични шумове от към раздатка и дифове.Ако идваш пак към Енина/Крън мога да ти покажа моята и ще се убедиш в това.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

A то далеч бях от мисълта че така са конструирани (шумни) ама просто е рядкост май да попадне човек на такава дет да няма никакви "музики" ....

Коментар

Ако ти се счупи радиото, ще сменяш лагери, ако бачка, ще си караш така дълго и безгрижно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
          Ако ти се счупи радиото, ще сменяш лагери, ако бачка, ще си караш така дълго и безгрижно.
          Ами те общо взето както казах и месните така ми казаха ама аз исках и тук да питам щото все пак тук общността е по голяма.....

А и още ,какво Ви е мнението има ли смисъл да слагам някакви добавки по маслата или ефекта ще е само икономически?
          Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 22-12-16, 09:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X