Привет колеги.
От няколко дни ме мъчи един въпрос,или как кажа ще почна от зад на пред.
Та от лятос имам витара 1.6 моно и още навлизам във вълнуващата марка Сузуки Витара
ама как да кажа нещо ме дразнят разни шумове в тая кола (щото в талона си се води лек автомобил нали) от към раздатки скорости и диф. Обменям инфо с месни витараджии които ми казват че това са нормални неща и да не се много впечатлявам ами да си карам.....
Та четох ма пак да си питам тия коли би ли трябвало да могат да се движат с по малко странични шумове особено на бавни примерно.....
Вярно че има сума колетия там (раздатки и тн) и все пак.
Е сега пък съм се заслушал в 5та скорост че се чува един лек шум като (шшшш – колко прецизно го обясних
),който изчезва като лекичко с пръст побутнеш скоростния лост.
А на бавни още по шумна става, ма кат се замисля кат си пусна леко радиото всичко свърщва
.....
Маслата навсякъде са си ок.....
абе Витара
От няколко дни ме мъчи един въпрос,или как кажа ще почна от зад на пред.
Та от лятос имам витара 1.6 моно и още навлизам във вълнуващата марка Сузуки Витара

Та четох ма пак да си питам тия коли би ли трябвало да могат да се движат с по малко странични шумове особено на бавни примерно.....
Вярно че има сума колетия там (раздатки и тн) и все пак.
Е сега пък съм се заслушал в 5та скорост че се чува един лек шум като (шшшш – колко прецизно го обясних

А на бавни още по шумна става, ма кат се замисля кат си пусна леко радиото всичко свърщва

Маслата навсякъде са си ок.....
абе Витара
Коментар