Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какъв модел и размер агресивни хубави гуми за кал да си сложа на Vitara 2.5 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какъв модел и размер агресивни хубави гуми за кал да си сложа на Vitara 2.5 V6

Искам да сложа нещо наистина добро,четох и по-добро от Simex Extreme Trekker не открих(проблема и бил,че не могат да се балансират като хората).Някой offroad специалист ще съм благодарен да изкаже мнение и съвет за марка и размер за моята играчка.В момента на витарата съм с federal couragia m/t lt265/75r16,добре са като размер(според мен),но но са износени на 50%.

Тракторни няма да сложа! Не ми харесват,а и трябва да ходя на 20 км до автомивка и не са практични .

Ето една снимка на гумите как стоят,джипката е повдигната със изхвърлени носачи, сменени кардани и полуос ки (има и блокаж).Дайте съвет
    Прикачени файлове

От: какъв модел и размер агресивни хубави гуми за кал да си сложа на Vitara 2.5 V6

Щом търсиш кална гума,се предполага че ще се ползва по предназначение,така че какво ти пука за баланса?Виж силвърстоните.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

От: какъв модел и размер агресивни хубави гуми за кал да си сложа на Vitara 2.5 V6

Коментираме колега,има ли нещо наистина добро и много агресивно ? Хората ходят по състезания,интересно ми е с какво карат в калта?

Коментар

Васо, писах ти в другата тема, и имам претенция да съм ти казал много точно коя гума каква е.
        Няма смисъл да го пиша наново. Прочети и решавай.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да прочетох,даже отговорих и на лично ви писах.Благодаря,може някой интересен съвет да дадеш още ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X