Здравейте колеги .Наложи ми се да отворя и сменя лагери на главини и семеринги на предния диф. на самурая но удрям на камък с прахопредпазителите на сферите ако някой има идея от къде да се закупи това чудо да пише иначе всичко съм сменил а не мога да го карам .Мисля че ще влиза кал и вода от сферите без това кече .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги помагайте за СУЗУКИ САМУРАЙ
Свий
X
-
От: Колеги помагайте за СУЗУКИ САМУРАЙ
Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнениеВиждал съм даже и в продавалника
Коментар
-
Колега извинявай, че ще пиша, в твоята тема но имам нужда и аз от помощ за самураят. Не мога да намеря накрайници за курмилната щанга. този който е от страната на пасажера е двоен, захваща се за главината и за щангата която идва от курвилната кутия. имам снимки но не мога да качвам все още
Коментар
-
Първоначално публикуван от gaden76 Преглед на мнениеКолега извинявай, че ще пиша, в твоята тема но имам нужда и аз от помощ за самураят. Не мога да намеря накрайници за курмилната щанга. този който е от страната на пасажера е двоен, захваща се за главината и за щангата която идва от курвилната кутия. имам снимки но не мога да качвам все още
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар