Имам проблем с моята витара Изгасна няколко пъти по време на извънградско пътуване.Аз я карам най-много с 90. Ипо време на каране просто забива и изгасва след това веднага пали и така няколко километра и наново се повтаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с витарата , угасна 5-6 пъти по време на път.
Свий
X
-
От: Проблем с витарата , угасна 5-6 пъти по време на път.
Следвай принципа-кое последно пипах преди да се появи проблема!
Т.е.-оправи тръбичката , продухай системата и пак пиши,че .....се захлажда времето!,щото неработеща Витара в зимно време е като АК-47 без патрони!
П.С.Най-лесно ще е,ако присадиш едно маркуче с две скобички на мястото на прегънатия участък където е намален дебита!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнениеАко махнеш капачката на резервоара ?
=Следва търсене и то няма да е отдушник, а системата за съхранение и изгаряна на бензиновите пари.
При повреда на електромагнитния клапан (остава отворен) се създава разреждане в резорвоара и помпата не успява да нагнети гориво.След изгасване бързо се изравнява налягането с атмосверното,лесно палене и така още 5-15 минути според количеството гориво и натоварването на двигателя. Този частен случай е сравнително рядък, но вкарва във филми. ......
Коментар
-
като каза карб............... първата и последна ми кола с карбуратор правеше същото по причина изкривен поплавък............остава в горно положение, бенза свършва и колата сеца и гасне....... не казвам, че е същото може и токов проблем да е: лампите гаснат ли, обототомера занулява ли се /ако изобщо има/ когато угасва в движение?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеЗа мен -токов проблем.
Коментар
-
Какво общо имат дрънкулките с повредата..На мен нивомера не ми отчита и правя сметка да е свършил бензина но малко ме съмнява все 3-4 литра би трябвало да има сега в резервоара .Защото аз направих три излета с 55 литра бензин и по време на ремонтите в резервоара имаше някаде още 5 литра.Има и вероятност просто да ми е свършил. но е много малка. а на предните излети нямаше тоззи проблем надявам се че не е от отдушника.Благодаря за отговорите все пак.
Коментар
-
Първоначално публикуван от PREDATOR_pm Преглед на мнениери хубаво сухо време не би трябвало да е горила много бензин само единив път беше натоварена от зад . ще потърся да сменя нивомера че не е удобно без него.
че в момента всички мислят в други посоки.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар