Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с витарата , угасна 5-6 пъти по време на път.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с витарата , угасна 5-6 пъти по време на път.

Имам проблем с моята витара Изгасна няколко пъти по време на извънградско пътуване.Аз я карам най-много с 90. Ипо време на каране просто забива и изгасва след това веднага пали и така няколко километра и наново се повтаря.

От: Проблем с витарата , угасна 5-6 пъти по време на път.

Супер. Дай сега да кажем нещо на боба който ще хвърляме:
    - бензин, дизел, газ?
    - година?

Коментар

бензин е!!! гледах да няма някое кабелче или маркуч измъкнат от карба но не е това.Друг е проблема..скоро си свалях резервоара да правя ремонти по шасито и леко се сгъна една метална тръбичка, но не мисл

Коментар

Следвай принципа-кое последно пипах преди да се появи проблема!
        Т.е.-оправи тръбичката , продухай системата и пак пиши,че .....се захлажда времето!,щото неработеща Витара в зимно време е като АК-47 без патрони!
        П.С.Най-лесно ще е,ако присадиш едно маркуче с две скобички на мястото на прегънатия участък където е намален дебита!
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ако махнеш капачката на резервоара ?

Коментар

Масите от акумулатора към купето и към двигателя ..?
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
              Ако махнеш капачката на резервоара ?
              -Много вероятно е без капачката проблема да отпадне.
              =Следва търсене и то няма да е отдушник, а системата за съхранение и изгаряна на бензиновите пари.
              При повреда на електромагнитния клапан (остава отворен) се създава разреждане в резорвоара и помпата не успява да нагнети гориво.След изгасване бързо се изравнява налягането с атмосверното,лесно палене и така още 5-15 минути според количеството гориво и натоварването на двигателя. Този частен случай е сравнително рядък, но вкарва във филми. ......

Коментар

като каза карб............... първата и последна ми кола с карбуратор правеше същото по причина изкривен поплавък............остава в горно положение, бенза свършва и колата сеца и гасне....... не казвам, че е същото може и токов проблем да е: лампите гаснат ли, обототомера занулява ли се /ако изобщо има/ когато угасва в движение?

Коментар

За мен -токов проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
                    За мен -токов проблем.
                    И това не е за пренебрегване като "опция",особено ако на контактния ключ има цяла връзка с "дрънкулки"!!!

Коментар

Какво общо имат дрънкулките с повредата..На мен нивомера не ми отчита и правя сметка да е свършил бензина но малко ме съмнява все 3-4 литра би трябвало да има сега в резервоара .Защото аз направих три излета с 55 литра бензин и по време на ремонтите в резервоара имаше някаде още 5 литра.Има и вероятност просто да ми е свършил. но е много малка. а на предните излети нямаше тоззи проблем надявам се че не е от отдушника.Благодаря за отговорите все пак.

Коментар

Дрънкулките разместват ключа и патронника и се губи контакт .
                        А другия път напиши и предисторията -как да познаем че караш по "сметки".

Коментар

ри хубаво сухо време не би трябвало да е горила много бензин само единив път беше натоварена от зад . ще потърся да сменя нивомера че не е удобно без него.

Коментар

Първоначално публикуван от PREDATOR_pm Преглед на мнение
                            ри хубаво сухо време не би трябвало да е горила много бензин само единив път беше натоварена от зад . ще потърся да сменя нивомера че не е удобно без него.
                            Ми, Колега, тУри 10лв. бензин, и кажи дали ще запали,
                            че в момента всички мислят в други посоки.
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Проблемът е в маркучите.Искаше яко продухване, от резервоара са се отлепило нещо като люспи.И сега е наред след откачане на някои тръбички и продухване яко.Благодаря все пак за идеите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X