Здравейте, от както купих витарата преди два месеца от зад като застана, зад джипа имаше мирис на бензин. Гледах за течове, но нямаше нищо...е днес напълних резервоара почти до горе и започна да капе направо от снадките между двете половини пре теглича. Въпроса ми е резервоарите за къса и дълга витара и 8в. и 16в. еднакви ли са, моята е дълга 1.6 16в. 1995г. Ясно е, че трябва да се сменя и гледах някакви нови по около 250лв. в нета. Бихте ли ми насочили от къде може да си купя нов и към него трябва ли да купувам нещо друго като фланец или друго, с оглед на това, че може и той да е изгнил... Също се чудя за да се смени резервоара трябва ли да се свали задната броня?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Теч от резервоара на Витарата
Свий
X
-
От: Теч от резервоара на Витарата
Първоначално публикуван от bomber888 Преглед на мнениеНе искам газ за сега
Има много варианти - даже наскоро видях един вграден в тавана - 3 литров.
Моята е печка и не ме заинтересова.
Слагай читаво една "БОМБА" на мястото на резервоара и бой.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеЕднакви са, и по каталог и на живо.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
55l съм сигурен че е на 2.0/4 цилиндъра витара къса база. Вече има две мнения, че са различни и аз съм съгласен, нека колегата като търси да провери каква е точно истината, говорим за витара от 1988 до 1998г.
P.S. Никъде няма точно информация, някъде пишат че са еднакви, днес даже ги проверявахме в магазин за авточасти и никой не можа да отговори.Последно редактирано от trent; 11-10-16, 14:24.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар