Здравейте колеги питам ви с какви свещи върви витара 2.0 в6.В момента е с еднополюсни нжк 6е и са за смяна вече започна да предърпва и леко пука в ауспуха. Витарата е с газов инж. стефанели ако това има значение.Не ми се слагат същите защото на един приятел сложихме и не е доволен цената им е 6 лева бр. изкараха 2000км.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свещи за витара 2.0 в6
Свий
X
-
От: Свещи за витара 2.0 в6
Аз съм с 2.5 с ГИ, като търсих свещи по-номер на рама излязоха тези NGK BKR6E-11, газаджията ми каза да си купя тези NGK 6962 BKR6E
В крайна сметка послушах загаджията защото нали уж това му е работата, за момента всичко е ОК и двигателя работи и гори нормално, цена 6-8лв. за брой made in France
До момента съм минал с тях над 3000км.SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet
-
В момента е с NGK 6962 BKR6E както сам я купил колата преди 2 години минал сам 30 000км. а те на колко са незнам.Мисля че са за смяна вече и затова ви питам какви да сложа на диагностика не сам ходил много се чака в Ямбол.Колата не върви добре предърпва и препуква само на газ.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mil4o Преглед на мнение.... на диагностика не сам ходил много се чака в Ямбол.Колата не върви добре .......
Къде това?
Че и аз съм от същото село!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар