Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samurai 1.3, механизъм за предни чистачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Samurai 1.3, механизъм за предни чистачки

Здравейте колеги,
    Захванал съм се да боядисвам любимата Самурайка. При разкостването на рамката на предното стъкло счупих една пластмасова ху*овина, в която влиза ябълката на предавката от ел. мотора за чистачките. Направих една рисунка, че нещата са навън и ме мързи да излизам Натиснете снимката за да я уголемите

Име:004.jpg
Прегледи:1
Размер:78.9 КБ
ID:6119197
    Питането ми е знае ли някой откъде мога да си намеря такава пластмаска. Или ако някой от вас има целия механизъм (без мотора), би ли ми го дал/продал?
    Самурайката в момента изглежда така (на 31 годинки е!):
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:001.jpg
Размер:106.9 КБ
ID:6119198Натиснете снимката за да я уголемите

Име:002.jpg
Размер:126.2 КБ
ID:6119199Натиснете снимката за да я уголемите

Име:003.jpg
Размер:121.3 КБ
ID:6119200
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

От: Samurai 1.3, механизъм за предни чистачки

Скоро се наложи същата гимнастика д априложа и на нисана, някой го беше оправил набързо без въпросната ябълка и чистачката при висока скорост излизаше извън стъклото. Н енамерих и си купих втора употреба целият механизъм барабар с машинката.

Коментар

[QUOTE=trent;3010111]Скоро се наложи същата гимнастика д априложа и на нисана, някой го беше оправил набързо без въпросната ябълка и чистачката при висока скорост излизаше извън стъклото. Н енамерих и си купих втора употреба целият механизъм барабар с машинката.[/QUOTE
      Опитвам се да мина тънко, ама май ще следвам твоя път :-)

Коментар

Добре, де! Тая у..., пардон, има дупка, значи е другото, толкова ли не може да се остърже от пластмаса и да се прорежат с нож или резбарско лъкче процепите за пружиниране при набиването?
        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Дай размери, може да е като на витарата, а и аз имам налични, мога да ти пратя.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
            Дай размери, може да е като на витарата, а и аз имам налични, мога да ти пратя.
            Ако имаш, много ще ми помогнеш... Обиколих доста магазини, те такова нещо нема. Ето снимки:
            Това е ябълката, която влиза в пластмасата Натиснете снимката за да я уголемите

Име:005.jpg
Размер:92.6 КБ
ID:5724272
            Това представлява пластмасата, която търся Натиснете снимката за да я уголемите

Име:006.jpg
Размер:150.1 КБ
ID:5724273 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:007.jpg
Размер:109.6 КБ
ID:5724274
            А това е отвора, в който трябва да влезе. Измерено с линийка е Фи 15. 15мм Натиснете снимката за да я уголемите

Име:008.jpg
Размер:87.9 КБ
ID:5724275

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
              Добре, де! Тая у..., пардон, има дупка, значи е другото, толкова ли не може да се остърже от пластмаса и да се прорежат с нож или резбарско лъкче процепите за пружиниране при набиването?
              Не може за съжаление... Говорих със стругар, който няма уред да разшири пластмасата отвътре, повече отколкото е широка на входа. Нали трябва да влезе ябълката вътре.
              Иначе пробвах с човка от туба силикон. Горе-долу стана, но пластмасата е афиф...
              Това се получи... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:009.jpg
Размер:51.2 КБ
ID:5724276

Коментар

На хонда ЦРВ 98-ма механизма за чистачките е със същите фиксации, бях счупил едната и много търсих, накрая изхода беше единствено да се поръча това цялото желязо отворите където влиза пластмасата, поне на хондата бяха като една част, фиксациите с желязото. Предполагам и на другите хонди хрв, акорд, сивик от тея години са същите. Надявам се съм бил полезен, ако искаш мога да се поразровя да изкарам серийния номер на това рамо което сменях аз.

Коментар

Колеги,
                  Благодаря за помощта ви! С помощта на колегата Трент и един друг колега от Ямбол, вече имам 2 такива механизма.
                  Моля, темата за ключ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X