Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся Витара

Търся да си закупя джип,Сузуки Витара след 1995година,къса база,но незнам с какъв двигател?
    Интересувам ме разхода и здравината на двигателя,както и на целия джип.Има ли проблеми с ръждата?
    Има ли носеща рама или е със самоносеща каросерия?
    Интересувам се дали има вариант на Витара 2000куб.см. 4цилиндров бензин?
    Последно редактирано от sparow; 29-11-07, 20:32.

До: Търся Витара

Брат земи си,1,6 16в. или по евтинко и мноо здраво 1,6- 8 винтиля,и частите им са евтини,ае кажи за кво ти тряаа да те открехна
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Искам да е по мощна все пак затова съм писла в този форум.Второ ще я взема от Германия не от БГ догодина към май месец..

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
        Искам да е по мощна все пак затова съм писла в този форум.Второ ще я взема от Германия не от БГ догодина към май месец..

Ми то къса база няма по-мощна от 1.6

Коментар

Напьлно достатьчно е за всяка нужда,кьсата се е доказала в всяка екстремна ситуация,а ако няма наложаща нужда от 4x4,не бих я препорьчал на никои,все пак джипката е за специфични нужди
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X