Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за автоматика на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за автоматика на Витара

Понеже смятам утре да ходя да гледам една Витара имам следният въпрос.Изчетох всичко за автомобила, но не разбрах по какъв начин мога да тествам колата за евентуални проблеми с автоматичната скоростна кутия.Имайте впредвид че досега съм карал с автомат само 2пъти.
    Витарата е дълга база, 93г, 1.6 16 вентила.
    Благодаря предварително.

До: Въпрос за автоматика на Витара

С интерес ще следя отговорите, защото монтирам двигател и автоматична ск. кутия от ВИТАРА на Самурая. А има толкова маркучета и вакумчета дето идея нямам къде да закача.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
      Понеже смятам утре да ходя да гледам една Витара имам следният въпрос.Изчетох всичко за автомобила, но не разбрах по какъв начин мога да тествам колата за евентуални проблеми с автоматичната скоростна кутия.Имайте впредвид че досега съм карал с автомат само 2пъти.
      Витарата е дълга база, 93г, 1.6 16 вентила.
      Благодаря предварително.
      ами тука има две форумни витари автоматик които се продават... ако е някоя от тях - няма какво да им слушаш, ако не - трябва да се появят собствениците им да разкажат...

ако не бъркам, някъде имаше тема за това - да се пробват всички режими и да се слуша за необичайни шумове, дали набира нормално..

Коментар

Най-добрия начин за проверка е КАРАНЕ. На ЗАТОПЛЕН двигател. Превключва малко по рязко от автоматика на Гранда, примерно, ама нали са различни все пак Копчето на лоста, което ти пада под палеца включва/изключва овердрав, соответно на табло отдясно ще светва/угасва сигнална лампа. Ако го изключиш в движение действа като кикдаун/превключва на по-низка предавка - помага при изпреварване. Кикдауна също би трябвало да превключи на една или две предавки на долу и при рязко натискане не газта. При потегляне на прав участък потегля без да подаваш газ. Май това е.......И УСПЕХ
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря за изчерпателният отговор, но се отказах просто автомобила беше много изгнил поне по мойте разбирания. Без да я качвам на канал, някаде тука бях чел да взема една отверка и да ръчкам, ми то от задните врати назад беше като че рамата е правена от вафли.Иначе на външен вид е лъсната.

Коментар

Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
            Благодаря за изчерпателният отговор, но се отказах просто автомобила беше много изгнил поне по мойте разбирания. Без да я качвам на канал, някаде тука бях чел да взема една отверка и да ръчкам, ми то от задните врати назад беше като че рамата е правена от вафли.Иначе на външен вид е лъсната.

мм даа слабите места на всички сузукита и даихатсута са там, но по принцип това се оправя немного трудно.
            при добър двигател и трансмисия поизгнилото нее проблем.
            boko
            Jeeep---KIA
            https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X