Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мек таван от витара на самурай?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мек таван от витара на самурай?

Някой пробвал ли е? Дали става криво ляво колкото да закърпи положението?
    Също някой да е пробвал да си прави сам таван за самурая? Понеже имам само твърд, а за лятото предпочитам мек
    Гледам от фероза се намират тавани дали той също има надежда да стане?
    Като цяло какви са алтернативите на мек таван за самурая?

От: Мек таван от витара на самурай?

Ако не ти е спешно в петък се прибирам в БГ и ще сменям моя мек таван на самурая. Мисля да го пускам за продаване, ако си заинтересуван ще ти направя снимки както е на джипа. Инак има чисто нови но са около 550-600 лв.
    „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Не ми е спешно никак даже, направи някоя друга снимка и пусни да го видя А за нов намерих само на едно място в Самоков ги правели на място нови около 250лв мисля беше. Имаше обява в олх скоро, само дето пича каза, че трябва да си там на място с джипката.

Коментар

За 250лева нов не бих се замислил даже, на витара втората употреба вървят по толкова, говоря за запазени такива, не за някакви скъсаняци. От ферозата по скоро ще стане на витара, аз поне така го мерих.

Коментар

А къде се продава нов таван за самурай? Или кой го изработва някъде около Варна?

Коментар

Първоначално публикуван от Tupekc Преглед на мнение
            Не ми е спешно никак даже, направи някоя друга снимка и пусни да го видя А за нов намерих само на едно място в Самоков ги правели на място нови около 250лв мисля беше. Имаше обява в олх скоро, само дето пича каза, че трябва да си там на място с джипката.
            Кой е казал че е във Варна, макар че има тапицер, който ги прави, до сервиза на Мимо преди колелото на ъгъла, питайте там, може и да ви помогнат.

Коментар

Е, никой не е казал Варна ама викам да пробвам. Ок, а ако не Варна къде тогава има?

Коментар

Тук при мен в UK съм намерил от няколко места като опция имаш мисля бял или черен цвят.
                „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X