Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз смяна масла в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервиз смяна масла в София

Здравейте колеги.Моля за насоки за сервиз с добри отзиви за въпросната услуга.Става въпрос за Витарата от подписа ми като може и с масла от тях,стига да са висококачествени.Благодаря предварително на отзовалите се.
    +359 889 301 623 Явор
    Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

От: Сервиз смяна масла в София

масла ще ти препоръчат такива, от които имат най-голяма отстъпка най-добре ти си купи маслата /във форума има и търговци, има и сервизи)

Коментар

Баш пък за Витара надали има голямо значение какво е маслото /изключая откровените ментета/...
      Първо се избира сервизът да е на близко и удобно място, второ монтьора да е читав... Останалото е без значение...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Баш за такава Витара като неговата /2007 г./ си трябва пълна синтетика за мотора 5/30 и пак такава за другите места 75/90 от сигурен доставчик.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Колега Попов, ти можеш ли да помогнеш с доставка и смяна на маслата.
          Това може да стане след десетина дни, тъй като ще отсъствам от София.
          Иначе съм се ориентирал към Миркат.
          Поздрави!
          +359 889 301 623 Явор

Коментар

Според мен си избери маслото, купи си го от директния вносител. После - отивай на сервиз - като смяната задължително ПРЕД ТЕБ. Да оставям колата за утре за една смяна на масла - няма да стане, не им вярвам, дори и да са ми близки. Може и да съм параноик, но така действам.

Коментар

Първоначално публикуван от bradi Преглед на мнение
              Колега Попов, ти можеш ли да помогнеш с доставка и смяна на маслата.
              Това може да стане след десетина дни, тъй като ще отсъствам от София.
              Иначе съм се ориентирал към Миркат.
              Поздрави!
              Като се прибереш ми звънни.
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Аз моята витара зимата си я карам с 0-40 SM клас,лятото с 5-50. Пълна синтетика. Venol и си го внасям директно от Германия.
                Съдейки по капака моята е същата като твоята 2.0 бензин 140 кс . Във Миркат ги зареждаха с 10-40,което е добре за Гърция, но за България мисля, че е гъсто ,особено зимата . И масово след 120000 се оплакват от харчене на масло. Моята е на 130000 и засега не съм усетил харчене. А с Venol и е трета смяна, като го сменям на 10000.
                Последно редактирано от Георги Крумов; 25-03-16, 08:41.

Коментар

Ок колега.Лек ден на всички помогнали и честито Благовещение
                  +359 889 301 623 Явор

Коментар

Моята беше 2007г с рено-дизела и като я купих "обслужвана само в Миркат" /с попълнена книжка и доказан произход, лизингова от Миркат/, при първата смяна на масло се оказа, че масленият филтър въобще не е сменян /понеже е на много "криво" място/... Беше яко ръждясал и почти невъзможно запекъл...
                    Затова и написах, че Ви трябва читав монтьор, а не космически технологии и масло докарано през девет планини
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз от няколко години пазарувам от Мидланд за няколко автомобила и един мотоциклет, доволен съм. Маслата са швейцарски, естествено фирмата е официален вносител, аз само от такива купувам. Споменавам ги, защото към офисът им на Ботевградско имат подемници и канал и могат директно да ти го сменят и то пред теб (за мен много важно условие). Мен ме таксуваха по 10лв на възел, но използвах някакво талонче за отстъпка от предишно пазаруване. Ти ако не използваш такова можеш да ги натиснеш ако сменяш всичките масла да ти го направят безплатно, което смятам е добър реверанс при положение, че даваш 3-4 стотака.

P.S. Аз дори не носих филтри, те си имат някакъв магазин близо до тях, уточнявате марките и цените на филтрите и като си избереш ходят да ти ги купят и след това сменят.

Коментар

"Мидланд" има и между Дървеница и Младост - ползвам го редовно... Имат филтри, масла най-различни... Сменят и въздушни и полен филтри...
                        Бяха двама монтьори от поне 7-8г, единият май е напуснал...

Коментар

Това вече беше много добра информация.Особенно тоя Мидлант ми е съвсем наблизо.Както винаги нашия великолепен форум свърши страхотна работа
                          +359 889 301 623 Явор

Коментар

Маслата и филтрите вече са сменени с помощта на колегата Иван Попов. Работа бе извършена професионално и не за много пари.
                            Благодаря му от сърце
                            +359 889 301 623 Явор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X