Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ Сузуки Джимни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ Сузуки Джимни

Здравейте, от няколко дни съм собственик (Все още не съм горд, но и това предстои) на Сузуки Джимни. Джипа го купих без скоростна кутия и се чудя дали да сложа оригиналната или друга. Ще се радвам ако някой ми помогне с начинанието. Джипката ще бъде само за offroad.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12498484_1127117097322160_4733774_n.jpg
Прегледи:2
Размер:64.2 КБ
ID:6111018

Име:12674591_1127117073988829_457192779_n.jpg
Прегледи:1
Размер:74.2 КБ
ID:6111019
    Ето го и малко разсъблякан

Име:12722118_1127117100655493_320712590_n.jpg
Прегледи:1
Размер:148.0 КБ
ID:6111023

От: Помощ Сузуки Джимни

Казах ти - слагай направо мотор и кутия - БМВ, Опел, каквото си искаш, например исузу 1,7 или 1.5 дизел с кутия омега или 2.0 бензин опел, или БМВ 318 ис с кутията,
    че дори и лада е добре
    Samurai Gemax

Коментар

От Сузуки лиана 1.6 даже и компютъра пасва!Лапи на двигателя всичко!Може и от Балено или Суифт Спорт
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Честито, и много положителни емоции да ти носи

Коментар

Първо да благодаря за помоща! Вчера звъннах на над 20 обяви на Лиана и всичките бяха без скорости . Не ми се вярваше направо дори обяви пуснати в същия ден бяха без скорости!? Бях и до едни приятел който има сервиз, разгледахме скоростите на Джимнито и Лианата, обаче той ми каза, че изобщо не са сходни и че нямало да стане. Ако може малко по подробно да ми обясните. Благодаря!

Коментар

Колегата пита за скорости вие му обяснявате за двигатели, нормално е да се обърквате .
            Скорости от Лиана няма как да станат на Джимнито. От каквато и да е кола с напречен двигател няма да станат скорости.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Здравейте! Да се похваля от утре сме със скорости, и през weekenda смятам да му направим сефтето У гората.Намерих негови си скорости, утре ще кача и малко снимки.

Коментар

Колеги малко ме няма тези дни, скоростите се оказаха "фалш" бяха смазани от вътре. Моргата ще получи едно Джимни със същите скорости след 20 дни до тогава сме в начална позиция. Поздрави!

Коментар

Здравейте колеги.Смятаме да сложим заден блокаж (lock right) какво мислите?Купихме и раздатка 4:16 от колегата Krasimir Danailov надяваме се да ни служи вярно!

Коментар

Здравейте колеги. След дълго чакане скоростите дойдоха, монтиртирахме ги на джипа и като да не повярваш той тръгна. Докато чакахме скоростите обслужихме всичко по ходовата част, сменено е маслото на двигател, скорости, раздатка.

Бавната раздатка също е монтирана и функционира добре, но имам лек проблем с нея. Липсва ми втулката под скоростния лост на раздатката и се превкл(иу)чва много трудно от бавни на бързи и обратното. Ако някой може да ми помогне с намирането на въпросната втулка или да даде каквато и да е информация ще съм му задължен!
                    Благодаря предварително!

Коментар

Ето я втулката със размери http://www.offroad-bulgaria.com/show...69#post2500069
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Колега много ти благодаря!!! Когато имаш път към Асеновград се обаждай, бирата и мезето от мен!

Коментар

Честито! Много безаварийни кални километри!
                          Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                          Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Благодаря колега! За момента сме го тествали само на асфалт поради липсата на кални гуми и седалки, но скоро ще е в гората

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X