Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ Сузуки Джимни
Свий
X
-
От: Помощ Сузуки Джимни
Първо да благодаря за помоща! Вчера звъннах на над 20 обяви на Лиана и всичките бяха без скорости. Не ми се вярваше направо дори обяви пуснати в същия ден бяха без скорости!? Бях и до едни приятел който има сервиз, разгледахме скоростите на Джимнито и Лианата, обаче той ми каза, че изобщо не са сходни и че нямало да стане. Ако може малко по подробно да ми обясните. Благодаря!
Коментар
-
Колегата пита за скорости вие му обяснявате за двигатели, нормално е да се обърквате.
Скорости от Лиана няма как да станат на Джимнито. От каквато и да е кола с напречен двигател няма да станат скорости.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Здравейте колеги.Смятаме да сложим заден блокаж (lock right) какво мислите?Купихме и раздатка 4:16 от колегата Krasimir Danailov надяваме се да ни служи вярно!
Коментар
-
Здравейте колеги. След дълго чакане скоростите дойдоха, монтиртирахме ги на джипа и като да не повярваш той тръгна. Докато чакахме скоростите обслужихме всичко по ходовата част, сменено е маслото на двигател, скорости, раздатка.
Бавната раздатка също е монтирана и функционира добре, но имам лек проблем с нея. Липсва ми втулката под скоростния лост на раздатката и се превкл(иу)чва много трудно от бавни на бързи и обратното. Ако някой може да ми помогне с намирането на въпросната втулка или да даде каквато и да е информация ще съм му задължен!
Благодаря предварително!
Коментар
-
Ето я втулката със размери http://www.offroad-bulgaria.com/show...69#post2500069Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар