Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз с Витара

Привет на всички! Да споделя и аз своя малък опит с автомобил 4х4, надявам се да съм полезен за начинаещите и за колебаещите се при избор.
    Точно от една година съм собственик на Витара 1996, 1.6, 16 V, дълга база. Дълго време се чудих с какво да заменя Голф3, който ползвах за село, за вилата и за риболов. Насочих се към Витара, един познат ме зариби с това клипче : https://www.youtube.com/watch?v=DBoA3KV7f-Q
    Поразпитах насам - натам и по съвет се насочих към тази модификация / старата версия с трапецовидното табло/, задължително дълга база заради чувалите с какво ли не и рибарските багажи . Колата беше търкаляна в Бг от 2009г. и не беше газифицирана. Собственика я беше постегнал горе - долу, без да се напъва - колкото да я разкара за 3200 лв.
    Следващите 2 месеца метнах още 2 бона за ГИ / ходих чак до Кюстендил пак по съвет на приятел/, ремонт на двигателя, нови компютър и кормилна кутия, малко кърпене отдолу, още 5 -6 дреболии, и слънцето накрая изгря и на мойта улица
    Разходът ми е 9-10/ 100, двигателят дърпа добре и както написа колега във форума - единствената ми кола, на която съм напълнил километража / 160 км/ч/. Колата не е повдигана, гумите са нови, но обикновени. За тая една година - снегове, дъждове, язовири и реки, скаляци, орляци и каляци, никъде колицата не ме остави да страдам. А на язовир "Искър" без напън натрих муцуните на няколко столични турбозверове
    Верно - шумна е - може и да ти надуе главата на дълъг път, тропа, треска из разбитите улици на родния ми град / 20-25 000 жители/, но ми е на сърце и точно по мярка. Имам и Ауди 2011, 2.0 TDI, но с Витарката се чувствам по - спокоен, особено през зимата. По мои наблюдения в градеца това е най - разпространената жипка, явно има защо.
    Надявам се да съм бил полезен на новобранците като мен. А специално за риболов мисля че това е колата - дребничка и повратлива.

От: И аз с Витара

Много добре, ама така без снимки не се брои. Ха честито!
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Супер Аз преди 2г търкалях такава витара близо 4/5г яко тормоз зор и чупене и като цяло нищо сериозно важното е да се случи на мотор иначе трансмисията е ясна картинка.И както е казал колегата без снимки няма да ти се размине.
      П.п а иначе този твой НАШ приятел доста неща е направил по китарката в последната 1г.
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Сори за пропуска ... Ето я, червената лавина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X