Привет колеги.
И аз барабар Петко е мъжете решил съм да пробвам как се обикалят горите на четири гуми понеже на 2 вече ми по омръзна, а пък и на 4ри гуми има място и за жената
или поне за още един човек скара и бира
.
Та по въпроса,хвърлил съм око на едно Самурайче за тая цел ама се двоумя!
Джипа е 92ра г. карбуратор, с газ ама без бутилка, ходова час добра много добра няма шумове тресене и т.н.
Трансмисия също, съединителя отделя много високо явно е пътник,но още се държи.
Двигателя е по осран от горе високо с масло предполагам че е от гарнитурата на капака за клапаните,понеже маслото е около целия капак, иначе работи прилично.
До тук добре обаче.... гнили ламарините което не е нещо ненормално разбира се иначе шасито е здраво.
Та вежди 4бр, по дъното в задните крака,по задните калници(зад капачката на резервоара) отпред малко по едното бомбе, а бе на обичайните места явно.
Та въпроса ми е дали да го купя и да го оправя или да си търся здрав.
Цената за която мисля да го спазаря ще е около 2500л. струва ли си?
...а забравих да кажа че е регистриран и са му читави документите.
п.с. Ако темата не е за тук някой да я мести,щях да кажа че съм нов тук ама то си е и така донякъде
поздрави Иван.
И аз барабар Петко е мъжете решил съм да пробвам как се обикалят горите на четири гуми понеже на 2 вече ми по омръзна, а пък и на 4ри гуми има място и за жената

Та по въпроса,хвърлил съм око на едно Самурайче за тая цел ама се двоумя!
Джипа е 92ра г. карбуратор, с газ ама без бутилка, ходова час добра много добра няма шумове тресене и т.н.
Трансмисия също, съединителя отделя много високо явно е пътник,но още се държи.
Двигателя е по осран от горе високо с масло предполагам че е от гарнитурата на капака за клапаните,понеже маслото е около целия капак, иначе работи прилично.
До тук добре обаче.... гнили ламарините което не е нещо ненормално разбира се иначе шасито е здраво.
Та вежди 4бр, по дъното в задните крака,по задните калници(зад капачката на резервоара) отпред малко по едното бомбе, а бе на обичайните места явно.
Та въпроса ми е дали да го купя и да го оправя или да си търся здрав.
Цената за която мисля да го спазаря ще е около 2500л. струва ли си?
...а забравих да кажа че е регистриран и са му читави документите.
п.с. Ако темата не е за тук някой да я мести,щях да кажа че съм нов тук ама то си е и така донякъде

Коментар