Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай за изкърпване - засужава ли си !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самурай за изкърпване - засужава ли си !?

Привет колеги.
    И аз барабар Петко е мъжете решил съм да пробвам как се обикалят горите на четири гуми понеже на 2 вече ми по омръзна, а пък и на 4ри гуми има място и за жената или поне за още един човек скара и бира.

Та по въпроса,хвърлил съм око на едно Самурайче за тая цел ама се двоумя!
    Джипа е 92ра г. карбуратор, с газ ама без бутилка, ходова час добра много добра няма шумове тресене и т.н.
    Трансмисия също, съединителя отделя много високо явно е пътник,но още се държи.
    Двигателя е по осран от горе високо с масло предполагам че е от гарнитурата на капака за клапаните,понеже маслото е около целия капак, иначе работи прилично.

До тук добре обаче.... гнили ламарините което не е нещо ненормално разбира се иначе шасито е здраво.
    Та вежди 4бр, по дъното в задните крака,по задните калници(зад капачката на резервоара) отпред малко по едното бомбе, а бе на обичайните места явно.
    Та въпроса ми е дали да го купя и да го оправя или да си търся здрав.

Цената за която мисля да го спазаря ще е около 2500л. струва ли си?

...а забравих да кажа че е регистриран и са му читави документите.

п.с. Ако темата не е за тук някой да я мести,щях да кажа че съм нов тук ама то си е и така донякъде поздрави Иван.
    Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 08-02-16, 12:30.
    Не е важно какво караш, а как го караш !

От: Самурай за изкърпване - засужава ли си !?

Тази година на производство при всички положения или изгнил или кърпен. При втория вариант основния въпрос е колко качествено направен ремонта..... Имаш възможност да го стегнеш като трябва.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

От многото отговори по темата само този ми се набива на очи -

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      ..... Имаш възможност да го стегнеш като трябва.
      Това ми прилича на заслужава си,само ще уточня че нямам удоволствието да мога да заварявам с каквото и да е така че ще се търси евентуално "майстор" някакъв...

Щях да съм по окуражен ако от 100 души минали през темата имаше още мнения ама нейсе....

...така е при новодошлите .

Коментар

Не е защото си новодошъл, а защото всеки си ма свое разбиране. 100 души - 100 мнения.
        Но щом искаш, ето моето.
        Ти за тези пари, и позагнила Витара може да си намериш. Като те гледам, май си едричък, не мога да преценя точно по снимката.
        Щом няма сам да го кърпиш, виж първо колко ще ти струва. Не забравяй и боята. И да не стане ходене по мъките с разни майстори. Гледам и ти си ги турл в кавички.
        Лично аз, въпреки че имам телоподаващо, бягам от ръждите.
        Ето, вчера например, ходих до Горубляне да видя една витара, обявена "като нова" за 5 бона. Оня светлосинята. Не беше гробница, разбира се. Но понеже имам известен опит, погледнах там където тръгва първо, и навсякъде беше избила ръжда. Имаше и влага вътре. Освен това, въпреки сравнително запазеното купе, цялата ходова част беше кафява. Испанска.
        Въобще не карах да ми палят мотора. Та какво да ти кажа...

Коментар

Абе нищо им няма на Самурайките. Много са си хубави. Аз не бих се чудил.
          Samurai Gemax

Коментар

А бе гледах ги и аз тия Витари ама ненормални цени баси, и гили гнили като зимни ябълки,а по принцип и аз бягам от ръждите и просто на това се спрях понеже технически ми се вижда ОК, а уж и продавача е наш човек.

Коментар

Иване,ти вече си го харесал!! Кво питаш дали ........
              Айде мятай се,то е ясно че ще го вземеш! И го закарай при Тошко,зад бензиностанцията в кв. 8 да го преслуша!!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                Абе нищо им няма на Самурайките. Много са си хубави. Аз не бих се чудил.
                Много са убави! Ама за тези пари, и от тук нататък:кърпене,боя,освежаване на салона и тн.нещо тръпката се губи.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Аз не съм се сблъсквал със самурай, та не знам колко лесно се кърпи, но ще ти кажа какво планове си правя. Да си намеря самик със здраво шаси та дори да е позагнило купето, да го взема на възможно най ниската цена, до тогава живот и здраве и телоподаващо планивам да имам, та да го разглобя и да си го кърпя сам. Та ако ще и да си го боядисам сам. Все пак ще се ползва за горска джипка, няма да гоня лаково покритие
                  Мотора като ти омалее слагаш друг после слгаш и други мостове и големи гуми и те така
                  Ама това са моите планове, аз и мерак имам да чопля.
                  Пък дано плановете се осъществят. Та де да знам за съвет, ако е въпрос на малко кръпки взимай, ако е много изгнил... Имай предвид че като го гледаш ако има дупчица сантим два то като изрежеш до здраво ще трябва кръпка 7-8см
                  И най важното е машината да ти доставя удоволствие (дори докато я ремонтираш) а не да и се нервираш.
                  Поздрави
                  I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Щом няма да има лично участие в ремонтите, цената на придобиване се явява висока по мое лично мнение. С покупката на едни читави гуми ще подмине 5-те ако се прави от човек, който държи на авторитета си. И ако някой ти каже, че ще ти я изкърпи КАКТО ПИШЕ ПО КНИГИТЕ за 200-300 лева не му вярвяй!
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

А бе,и на мен ми се струва висока цената с оглед на ръждата. Да бе с счупен мотора бех по навит ма да е здрав на тенекии.....на знам ще мисля.
                      Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 08-02-16, 21:24.

Коментар

Наборе щом ще го вкарваш само в гората за чий ти е да го кърпиш.Гледай двигатела и ходовата част а фейса го остави на гората,тя ще си го оформи.

Коментар

А ти баце що оди днес ча до Севлиево за твоя Самурай а си не зе некой гнилоч па си го правиш барем си майстор,нали и ти ще го караш и по гората.

И да почерпиш ей, честито!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                            Да бе с счупен мотора бех по навит ма да е здрав на тенекии.....назнам ще мисля¡

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                              А ти баце що оди днес ча до Севлиево за твоя Самурай а си не зе некой гнилоч па си го правиш барем си майстор,нали и ти ще го караш и по гората.

И да почерпиш ей, честито!
                              Оти наборе тоя беше единствения на пружини а не ресори.А А СА ме питай как е след Ленд Круизер У саморай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X