Витара
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ето го и моят проект за Витара
Свий
X
-
От: Ето го и моя проект за Витара е е
Здравей Колега доста скромно си представил проекта само с няколко снимки. Опиши по-подробно модификациите ,които си направил. Броните как са направени имали лифт такива неща. Имам същия модел и аз искам да направя някои подобрения..
-
Първоначално публикуван от stanimir78 Преглед на мнениеПовдигната е с подложки на пружините отпред и отзад,както и на предните амортисьори.Подложка на А рамо и свален преден мост.Сменени пружини и амортисьор отзад. А за гумите са еднакви и отпред и отзад.ако са еднакви, няма проблем.
Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Благодаря ,подложките и А рамото са изработени в един завод в Казанлък. Планките за предния мост в друг. Пружините отзад са от Ауди 80 комби а амортисьорите са предни двойно действащи от Чароки с удължение.
За всички части по окачването имам чертежи , ако има къде да се изработят ги давам няма проблем.
Коментар
-
От: Ето го и моят проект за Витара
Борка,аз имам всички чертежи,отделно че на моята й преправих цялото окачване,ако искаш свиркай,имам и чертежа за подложка на ''А''рамото,но аз си взех готово със заварен под правилния ъгъл и по-голям шарнир от Иван Попов.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар