Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам проблем със затягане на карето на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам проблем със затягане на карето на Витара

Смених и двете карета на полуоските. На десен и ляв пълен едното дясното започва да тресе и затяга.А са нови. Някакви идеи.

От: Имам проблем с затягане на карето на Витара

Я разкажи историята подробно и от начало.

Коментар

Здравей колега. Надигнал съм Витарата с подложки и съм свалил моста.С двойното яко дадъркане / буквално/ . Гледахме я няколко човека и нищо. И сега добрата новина ако е такава оказа се ,че след всички манипулации на предницата се е вдигнал малко кардана и болтовете удрят скоростите. Сега не знам дали да махна тампона на предния мост или да го подменя с някой по тънък.

Коментар

Първоначално публикуван от stanimir78 Преглед на мнение
        Здравей колега. Надигнал съм Витарата с подложки и съм свалил моста.С двойното яко дадъркане / буквално/ . Гледахме я няколко човека и нищо. И сега добрата новина ако е такава оказа се ,че след всички манипулации на предницата се е вдигнал малко кардана и болтовете удрят скоростите. Сега не знам дали да махна тампона на предния мост или да го подменя с някой по тънък.

Смени си тампоните на двигателя ,или са скъсани или са смачкани от времето.
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

От: Имам проблем със затягане на карето на Витара

Гледах ги здрави са не са мръднали

Коментар

Гледайте пак.
            При повдигане предния диференциал не мърда от мястото си, та няма как да е от него.
            А и да мръдне-има мнооого докато карето започне да заключва, или да опират болтовете.

Абе вие да не я пробвате на включен преден мост и на твърд сух път?
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Абе вие да не я пробвате на включен преден мост и на твърд сух път?
              Изглежда точно това се случва
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Да на включен преден мост се случва иначе няма проблем. Но мисля ,че по скоро се е охлабил болта на моста в средата. И при повдигане ,след като съм свалил моста с други планки се получава леко усукване, което пък от своя страна навдига леко кардана. И там е проблема.
                Но дори и на асфалт само с двойното без бавни не би трябвало да има проблеми за каретата ,още повече ,че съм ограничил малко завиването.

Коментар

Явно си Оправен, и ги разбираш нещата, ще се оправиш и без помощ.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Това сарказъм ли е? Определено се сблъсквам с доста неприятности по тези джипки. Обаче след като се захващам съм на ясно ,че от раз нещата не стават. Но все пак малко помощ не е излишна.От доста време имам регистрация тук но от съвсем скоро пиша и сондирам мнение.Работил съм и по други модели джипове преди и горе доло се получават нещата. А и си мисля ,че като го споделя тук може би и друг ще се сблъска с проблема и в последствие ще му е по лесно да го реши.

Коментар

Първоначално публикуван от stanimir78 Преглед на мнение
                      Това сарказъм ли е? Определено се сблъсквам с доста неприятности по тези джипки. Обаче след като се захващам съм на ясно ,че от раз нещата не стават. Но все пак малко помощ не е излишна.От доста време имам регистрация тук но от съвсем скоро пиша и сондирам мнение.Работил съм и по други модели джипове преди и горе доло се получават нещата. А и си мисля ,че като го споделя тук може би и друг ще се сблъска с проблема и в последствие ще му е по лесно да го реши.
                      ДА АЗ СЪМ СЕ СБЛЪСКВАЛ С ТОЧНО ТОВА НЕЩО, ЗАТОВА СЪМ ТИ ГО ПИСАЛ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ !!!!!!!!! Сложи по 3/4 шайби на тампоните да повдигнат двигатела и виж дали ще ти опира кардана в кутията. И аз също съм съпричастен на Кольо ,дано ме разбираш какво искам да ти кажа.Успех!
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Оправих проблема с едно парче транспортна лента на тампоните на скоростите. Мисля, че са били поомекнали обаче сега се получи. Благодаря ви за съветите. Ако нещо пак се закучи ще пиша

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X