Смених и двете карета на полуоските. На десен и ляв пълен едното дясното започва да тресе и затяга.А са нови. Някакви идеи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам проблем със затягане на карето на Витара
Свий
X
-
От: Имам проблем с затягане на карето на Витара
Здравей колега. Надигнал съм Витарата с подложки и съм свалил моста.С двойното яко дадъркане / буквално/ . Гледахме я няколко човека и нищо. И сега добрата новина ако е такава оказа се ,че след всички манипулации на предницата се е вдигнал малко кардана и болтовете удрят скоростите. Сега не знам дали да махна тампона на предния мост или да го подменя с някой по тънък.
Коментар
-
От: Имам проблем с затягане на карето на Витара
Първоначално публикуван от stanimir78 Преглед на мнениеЗдравей колега. Надигнал съм Витарата с подложки и съм свалил моста.С двойното яко дадъркане / буквално/ . Гледахме я няколко човека и нищо. И сега добрата новина ако е такава оказа се ,че след всички манипулации на предницата се е вдигнал малко кардана и болтовете удрят скоростите. Сега не знам дали да махна тампона на предния мост или да го подменя с някой по тънък.
Смени си тампоните на двигателя ,или са скъсани или са смачкани от времето.Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
От: Имам проблем със затягане на карето на Витара
Гледайте пак.
При повдигане предния диференциал не мърда от мястото си, та няма как да е от него.
А и да мръдне-има мнооого докато карето започне да заключва, или да опират болтовете.
Абе вие да не я пробвате на включен преден мост и на твърд сух път?Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАбе вие да не я пробвате на включен преден мост и на твърд сух път?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Да на включен преден мост се случва иначе няма проблем. Но мисля ,че по скоро се е охлабил болта на моста в средата. И при повдигане ,след като съм свалил моста с други планки се получава леко усукване, което пък от своя страна навдига леко кардана. И там е проблема.
Но дори и на асфалт само с двойното без бавни не би трябвало да има проблеми за каретата ,още повече ,че съм ограничил малко завиването.
Коментар
-
Това сарказъм ли е? Определено се сблъсквам с доста неприятности по тези джипки. Обаче след като се захващам съм на ясно ,че от раз нещата не стават. Но все пак малко помощ не е излишна.От доста време имам регистрация тук но от съвсем скоро пиша и сондирам мнение.Работил съм и по други модели джипове преди и горе доло се получават нещата. А и си мисля ,че като го споделя тук може би и друг ще се сблъска с проблема и в последствие ще му е по лесно да го реши.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stanimir78 Преглед на мнениеТова сарказъм ли е? Определено се сблъсквам с доста неприятности по тези джипки. Обаче след като се захващам съм на ясно ,че от раз нещата не стават. Но все пак малко помощ не е излишна.От доста време имам регистрация тук но от съвсем скоро пиша и сондирам мнение.Работил съм и по други модели джипове преди и горе доло се получават нещата. А и си мисля ,че като го споделя тук може би и друг ще се сблъска с проблема и в последствие ще му е по лесно да го реши.Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар