Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Повдигане на Витара

Здравейте,имам Сузуки Витара 1995 2.0 V6 колата е повдигната отзад с тампон само който е 4 см,и вози като лагерница чува се нещо като удар когато мина през неравности по бързо.Според мен това е заради амовете и трябват нещо подлагане и на него ,а незнам от къде да намеря 4см за него.Ако това изобщо е решението.Благодаря предварително !
    Ето колата и тампона:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0089.jpg
Прегледи:1
Размер:187.5 КБ
ID:6106618Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0097.jpg
Прегледи:1
Размер:67.1 КБ
ID:6106617

От: Повдигане на витара

Амортесьорите се сменят,стават от опел,омега,астра комби.по евтин вариант от волга, но по некачествен.
    SUZUKI VITARA V6
    HONDA CBR 919RR
    MERCEDES ML
    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Омеговите са няколко типа( от 57-72/3см), сваляш твойте и мериш
      ARO 243 D
      TATA SAFARI 4x4
      VITARA ДБ 16v
      Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Благодаря ти за бързия отговор,а коя година или нещо друго което ми е нужно в магазина и за някаква насока в цената ако знаеш ? Това би трябвало да не окаже влияние на височината отзад нали ?

Коментар

Здрасти колега.
          Както ти казват колегите, смени амортесьорите. Иначе рискуваш да скъсаш някой.
          Пък ако имаш възможност, повдигни я и отпред. Има цели томове с обяснения как се прави, тук във форума.
          Успех.

Коментар

Има много писано за повдигането на Витари,почети малко и всичко ще ти се изясни.
            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Този тампон ще е от ден до пладне ТЕСТВАН Е !!! Ориентирай се към други пружини и амове
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                Този тампон ще е от ден до пладне ТЕСТВАН Е !!! Ориентирай се към други пружини и амове
                Прав си и на мен не ми изглежда читав.Ами добре ако някой може да помогне с пружини и амове да сменям защото от 1 година я карам така и вече не се издържа и най вероятно са заминали амовете.Ако някой има подходящи пружини и амове да пише!С колко ще се вдигне със смяната и на двете ?

Коментар

Еййй послушай Карнобатския той е прав преди две години когато взех 2.0 в6 и там бяха такива е.... изкарах една разходка на Стара загора и приятели ама... хммм беше си тегаво и веднага след връщането ми обратно направих лифт на окачването (както казват колегите има много и още по много инфо кое и как) после боди лифт и куп други глупости.
                  Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                  КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                    Еййй послушай Карнобатския той е прав преди две години когато взех 2.0 в6 и там бяха такива е.... изкарах една разходка на Стара загора и приятели ама... хммм беше си тегаво и веднага след връщането ми обратно направих лифт на окачването (както казват колегите има много и още по много инфо кое и как) после боди лифт и куп други глупости.
                    Карах зад теб ,ако се сещаш Аз съм ги тествал преди 5 години на една къса база ,и там устискаха толкова .

пп Колега прочети темата на Славин и тогава прецени какво искаш http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=50709 Ако решиш да правиш повдигане пиши и ще те насочим как и от къде да си набавиш комплект за повдигане .

Коментар

[QUOTE=jimito;2902237]Карах зад теб ,ако се сещаш Аз съм ги тествал преди 5 години на една къса база ,и там устискаха толкова .

Верно че беше така ти с МТ гуми зад мен аз с зимни галошки и то втора кола.... ама пък кажи ми закъсах ли някъде за разлика от много други дей'ба и тея витари
                      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

[QUOTE=Русанов;2902526]
                        Карах зад теб ,ако се сещаш Аз съм ги тествал преди 5 години на една къса база ,и там устискаха толкова .

Верно че беше така ти с МТ гуми зад мен аз с зимни галошки и то втора кола.... ама пък кажи ми закъсах ли някъде за разлика от много други дей'ба и тея витари
                        Следващата седмица ще пробваме пак .

Коментар

аз карах година и половина с такива докато направя истински лифт ,остават си едни 20-30 мм . проверено е , вършат работа за при определени условия и дават височина . могат да се използват ако не си максималист. после като станеш като нас ги махаш и правиш истински нещата
                          899180483

Коментар

Три години карам с такива-руски са,проблем нямам.Чукането е от амовете,моите са от МБ 220 задни.Сложих и се родих. Весели празници на всички.
                            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X