Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт в Кюстендил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лифт в Кюстендил

Първоначално публикуван от sabiqta93 Преглед на мнение
    Ако я караш само от вас до магазина нормално е тва
    Дай малко инфо на колегата като си направил всичко.
    Като гледам на снимката не са ти много големи гумите.
    Ето ти един голям ЛПЮС на повдигането ,там от където минава повдигната витара с по големи гуми ,твоята неповдигната ще е само на въжето (на Карнобатска лебедка) . За магистралата си имам друга стрела ,не че и джипа не го карам с каймани по магистралата ,както ми предстои да ходя до Ст.загора другата седмица за събора.
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Ето ти един голям ЛПЮС на повдигането ,там от където минава повдигната витара с по големи гуми ,твоята неповдигната ще е само на въжето (на Карнобатска лебедка) . За магистралата си имам друга стрела ,не че и джипа не го карам с каймани по магистралата ,както ми предстои да ходя до Ст.загора другата седмица за събора.
      Аз моята и с тракторките я карам по магистралата , но пък по черно където мина само на задно със сигурност колегата със Киата и Витарата заедно с карнобатската и 8Х8 бавни няма да мине .
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Производителя на всеки автомобил е написал с какъв размер гуми трябва да се кара за да няма последствия, но не е така Бай Ганьо винаги знае повече.
        По добре да сложиш гуми с по агресивна шарка от колкото по големи.
        Защо като се кара нагоре по асвалт пада с 1 скорост защото двигателя иска повече усилия да върти по големи гуми и става така че няма мощност за по висока предавка.
        Защо харчи повече гориво защото с по големи гуми като иска повече усилия да ги върти иска и повече гориво.

Не един или два джипа си строшиха диференциалите от тия големи гуми а за прещракването в раздатката направо да не пиша.
        Един има с едно Паджеро с големи гуми от моя край като пуска 4x4то се чува от 1 километър.

Коментар

А влек в КН има ли?

Коментар

XD

Коментар

Абе колега карай си кията ако искаш и по джанти,тъкмо ще икономисаш от гуми,ама недей да ръсиш глупости.
              SUZUKI VITARA V6
              HONDA CBR 919RR
              MERCEDES ML
              MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Гледам доволно е пооакана темата, като единствено един колега от Кн ми е писал и ще се свържа с него като ми остане повече време. Като цяло благодаря за изразеното мнение на всеки от вас, но съм наясно с плюсовете, минусите, натоварванията и т.н. (Въпроса ми беше за помощ за лифт, а не да Бъдeш или да не Бъдеш ... ) В крайна сметка всеки решава какви модификации да прави или да НЕ прави по автомобила си, в зависимост от това какво иска да постигне, къде иска да се качи, къде иска да кара, да се каля, да се вози, да се търкаля, да ходи за трактор и т.н., а това е Offroad форум, което само по себе си означава, че по-голяма част от темите са за някакъв вид модификации на машините Teмата може да се заключи или да си остане за дооакване по усмотрение на админа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X