Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане Samurai SJ 410

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане Samurai SJ 410

Здравейте аз сьм ловец спортист и сьответно карам моето SJ 410 в гората
    не ми достигат 10 - 15 коня . Има ли начин да ги постигнем без да
    сменям мотора ? Благодаря и НАСЛУКА

До: Питане Samurai SJ 410

Позволих си да променя заглавието на темата, защото ако някой види тук в форума SOS ... това е така и се възприема буквално!!!
    Аз реших,че някой колега е с вода поне до страничните стъкла ... или вече е глътнал вода ...

За в бъдеще се съобразявайте с това!!!

А отговора на въпроса ви го има в форума .... трябва САМО МАЛКО да почетете .....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Има няколко начина за повишаване на мощноста на двигателя но специално за SJ410 на дали си заслужава труда.За SJ413 с промяна на ауспуха се постига вдигане на мощноста с близо 15кс но се махат оригиналните колектори и се поставят нови 4х2х1.погледни в каталога на CALMINI и ще се ориентираш в ситуацията http://www.puresuzuki.com/engine4.htm .Ако питаш мен карай го така и не се занимавай с излишни емоции,този двигател макар и слаб си е достатъчно надежден за експлоатация(само сменяй по често маслото с качествено и никакви присадки понеже в главата има един жигльор на маслото който ако се запуши задира разпределителния вал).
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Аз карам 413 и искам и аз да кача малко мощноста. Можеш ли да дадеш малко повече информация за тези колектори 4x2x1. От къде мога да си взема. И има ли и друг начин да се добави още някои кон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X