Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова Витара във форума...и съответно няколко въпроса?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова Витара във форума...и съответно няколко въпроса?

От вчера съм собственик на Витара 92ра къса база по колата са правени някои интервенции от предния собственик като повдигана(незнам какво и как) ролбари тръбни,мазане с боди отдолу след изкърпване,халогени,235/75гуми,подстригване на калници.....та въпросите ми са:
    -понеже съм от Пловдив към кой мога да се обърна да ида да види как е повдигната тая кола,читаво ли е направена там А-рамо и тн...?
    -сърце не трае вчера я купих и днес бях с нея на лов(ще се ползва основно за това имам си лека кола за града) като отпускам съединителя лампата за маслото светва и веднага угасва (колата е на газ)?
    -235/75/15 е сега няма ли да е по добре с 215/80/15?
    -отпред и отзад е с различни джанти и предните маи са с отрицателно ет проблем ли е да се кара така?
    Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!

От: Нова Витара във форума...и съответно няколко въпроса?

Снимки да видим, грозно е с различни джанти. 215/80/15 са тесни и смешни. Лампата за маслото не трябва да прави така, смени маслото и филтъра като за начало. Обещавам да пусна снимки да видиш как е с 235/85/16, днеска изрязахме малко от купето и прага да не опират

Коментар

снимки утре,че съм капнал като за начало мога да дам обявата от мобиле

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=b43vlm

Коментар

При моят опит с други двигатели когато светва лампата на маслото при натискане или отпускане на педала на съединителя - има аксиален луфт на коляновия вал.Без да палиш двигателя един натиска долен ляв педал, а друг гледа отпред дали шайбата на коляновия вал не се мести напред.Може и при запален , втория човек гледа шайбата дали се мести напред- назад при натискане и пускане на педала на съединителя. С поздрав Борето

Коментар

Ако искаш се обади ще ударим едно рамо да я разгледаме витарата някой ден след работа. Телефона е в подписа.
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

тази седмица ще и оправя гърнето спирачките и няколко малки неща още,ще я регистрирам и ще звънна....

Коментар

Звънни за гърнето. Оригиналното виси 2-3 см под шасито и на всяка разходка ще го разместваш. Смени ги с друго по-тънко. Мисля от няква лада пасваше като позиция на входове-изходи.
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X