Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми Grand Vitara 2009 2.4 Дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми Grand Vitara 2009 2.4 Дълга база

Здравейте,
    някой да има идея от къде и какъв размер гуми влизат в стокова Витара 2009.Омръзна ми да сменям зимни летни а лятото като се кача на Рила с летните и завали на поляната дъжд немога да излеза.Решил съм да вкарам офроуд гуми който да ги ползвам всесезонно.Не ми се дават пари за 1 седмица сняг в София.Намерих на BFgoodrich и General tyre но размерите са други.Заводски съм с 17ки на 235 65 17.Знаете ли кои размер може да влязат без да опира.Също така ако сте мяркали бодилифт китове за модела или знаете кой може да я повдегни малко ще съм много благодарен.
    Поздрави.
    245 70 17 дали ще станат.
    Последно редактирано от alexmanov; 20-10-15, 11:54.

От: Гуми Grand Vitara 2009 2.4 Дълга база

Първоначално публикуван от alexmanov Преглед на мнение
    Здравейте,
    някой да има идея от къде и какъв размер гуми влизат в стокова Витара 2009.Омръзна ми да сменям зимни летни а лятото като се кача на Рила с летните и завали на поляната дъжд немога да излеза.Решил съм да вкарам офроуд гуми който да ги ползвам всесезонно.Не ми се дават пари за 1 седмица сняг в София.Намерих на BFgoodrich и General tyre но размерите са други.Заводски съм с 17ки на 235 65 17.Знаете ли кои размер може да влязат без да опира.Също така ако сте мяркали бодилифт китове за модела или знаете кой може да я повдегни малко ще съм много благодарен.
    Поздрави.
    245 70 17 дали ще станат.
    Никой не каза нищо.За информация споделям че влязоха и изглежда и вози супер.

Коментар

Качи снимки и ние дав идим, явно си заслужава.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1446031432144.jpg
Прегледи:1
Размер:123.8 КБ
ID:5689139 Скоро скара на тавана и ролбар отпред. [emoji4]

Коментар

Моите заводски бяха 225 65 17 , а за сняг с тези шроки гуми до никъде нямада стигнеш.
          Аз сега на Наварата искам да сложа по- тесни .
          Grand Vitra ddis 2008
          SEAT Althea XL tsi 2010
          Mitsubishi Canter

Коментар

Ето и скарата за тавана която скоро щехсе боядиса черна и Маската за предницата за която се правят в момента планки.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1446119999832.jpg
Размер:170.9 КБ
ID:5689200Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1446120164039.jpg
Размер:106.2 КБ
ID:5689201

Коментар

Колега как се представят гумите не като размер а като марка.

Коментар

Екстра ще стане,само не знам като качиш 2ма човека от зад и на неравност дали няма да опира.
                SUZUKI VITARA V6
                HONDA CBR 919RR
                MERCEDES ML
                MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

С 3ма човека не опират.Наблюдения към гумите нямам още.Ще видим как ще се представят на сняг и ще пиша.Ето как стана с монтирани аксесоари.
                  [IMG]Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1448394763919.jpg
Размер:35.9 КБ
ID:5693564Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1448394773838.jpg
Размер:86.9 КБ
ID:5693565[/IMG]

Коментар

Здрасти колега..,Витарката изглежда супер.., и аз се оглеждам за такава .. и то задължително с 2.4сс мотора..,и естествено автоматик..,но за сега в "мобилето".. такава комплектация е направо "екзотика"..! Понеже отдавна се ровя в руските форуми.., ето какво открих за "ЛИФТ" на твоята.. и "в бъдеще моята" Гранд Витара.., дано ти свърши работа..:http://suzukovod.ru/showthread.php?t=17045
                    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Първоначално публикуван от alexmanov Преглед на мнение
                      За информация споделям че влязоха и изглежда и вози супер.
                      Здравейте на всички,

alexmanov,

предполагам понавъртя километри, някакви нови впечатления да споделиш от 245/70/17? Че и аз натам съм тръгнал,а доста противоречиви мнения по света и у нас. Лифт направи ли? Това разстояние което остава между "задната врата" и гумата не е ли притеснително малко,а и колко всъщност е то?

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Dungal Преглед на мнение
                        Здравейте на всички,

alexmanov,

предполагам понавъртя километри, някакви нови впечатления да споделиш от 245/70/17? Че и аз натам съм тръгнал,а доста противоречиви мнения по света и у нас. Лифт направи ли? Това разстояние което остава между "задната врата" и гумата не е ли притеснително малко,а и колко всъщност е то?

Поздрави!
                        Гумите са супер.Пробвани са и зимата.Не шумят поне да 140(повече не вдигам).Нямам търпение да видя и новата разработка на allterain-a им.Имал съм и други Toyo досега проблем не съм имал.

Коментар

Колкото да лифта търся човек да го направи.Ако имате идеи казвайте.Нещо качествено да е.

Коментар

Аз поръчах Dobbinsons +40mm - 2450лв, 4пружини +4ама

Имах оферта за Оld Man Emu +20 mm - 2500лв;4пружини +4ама

И Trailmasters (не помня височината ), но беше със подложки отпред и пружини + амове отзад - 1700 лв

Tова са готови китове, конфигурирани и произведени за тази кола.

Общо взето +40мм е оптималната височина на повдигане за тази кола, след като изчетох всичко писано по света и у нас. Има и по високи китове от други производители, но там почвали проблеми с бързо износване на разни компоненти....

След месец може би ще бъде монтиран и ще споделя впечатление.

Поздрави!
                            Последно редактирано от Dungal; 07-03-16, 13:38.

Коментар

Първоначално публикуван от Dungal Преглед на мнение
                              Аз поръчах Dobbinsons +40mm - 2450лв, 4пружини +4ама

Имах оферта за Оld Man Emu +20 mm - 2500лв;4пружини +4ама

И Trailmasters (не помня височината ), но беше със подложки отпред и пружини + амове отзад - 1700 лв

Tова са готови китове, конфигурирани и произведени за тази кола.

Общо взето +40мм е оптималната височина на повдигане за тази кола, след като изчетох всичко писано по света и у нас. Има и по високи китове от други производители, но там почвали проблеми с бързо износване на разни компоненти....

След месец може би ще бъде монтиран и ще споделя впечатление.

Поздрави!
                              Аууу супер си.С нетърпение очаквам впечталения и се засилвам и аз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X