Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на тунингово окачване Ив. Попов Мейд ин БГ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Монтаж на тунингово окачване Ив. Попов Мейд ин БГ

Аре някои да проучи цената,и адреса на производитела,може да ида до Турция да взема 2-3,без мито може да се мине.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

900 euro е цената.За да ми го диставят до Шумен ми искат 1050.

Коментар

http://www.4xfourart.com/eng_order.asp?o_id=1

Коментар

900 ЕВРО как да е,ама за доставка 1000 са прекалено.Ще видя как ще го измисля,за да се сдобия скоро с подобен лифт.
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Не си ме разбрал. 1050 евро общо доставка и стока.

Коментар

Организационно предложение!

Виждам, че и тази тема нещо леко се отклони от първоначалната си идея, за обсъждане окачването на Иван Попов, (за което и аз като че ли имам малка вина ).

Ако някой модератор прецени, че възможно и удачно, предлагам да прехвърли някои от постовете за заводските окачвания в темата за 3'' лифт на Ато, или в нова тема за заводски лифтове на Витара.

P.S. Това е само предложение с идеята тук да останат и/или да продължат само обсъжданията за BG лифта на Иван Попов.
              ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                Организационно предложение!

Виждам, че и тази тема нещо леко се отклони от първоначалната си идея, за обсъждане окачването на Иван Попов, (за което и аз като че ли имам малка вина ).

Ако някой модератор прецени, че възможно и удачно, предлагам да прехвърли някои от постовете за заводските окачвания в темата за 3'' лифт на Ато, или в нова тема за заводски лифтове на Витара.

P.S. Това е само предложение с идеята тук да останат и/или да продължат само обсъжданията за BG лифта на Иван Попов.
                Подкрепям предложението на колегата,а цената в тькьв случаи е много добра,скоро маи ще сьм с подобен лифт,ам не ща да сьм пьрвия,няма ли и други мераклии

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X