Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за хъбове !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за хъбове !

Първоначално публикуван от jordansto Преглед на мнение
    Мога да предложа чисто нови ръчни!
    Съжалявам , че се намесвам в темата на колегата (посъветваха ме да пусна нова - ама за тъпи въпроси ...) , искам да попитам
    първо колегата цитиран в поста - цена за новите .
    И после някой друг играл ли си е да ремонтира отказали хъбове (ръчни , зацепват на 3ти или 4ти оборот на колелото , при силен натиск отцепва .Колата на крик) .
    Споменаха ми че частите вътре се намирали лесно .
    За цветен хайвер ли ме насочиха или ...?

Коментар

В ръчен хъб особебо Айшин почти няма какво да се повреди. Една профилактика като за начало моце да ги оправи. Ей, и внимателно с гресирането - съвсем тънко!!!
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
        Съжалявам , че се намесвам в темата на колегата (посъветваха ме да пусна нова - ама за тъпи въпроси ...) , искам да попитам
        И после някой друг играл ли си е да ремонтира отказали хъбове (ръчни , зацепват на 3ти или 4ти оборот на колелото , при силен натиск отцепва .Колата на крик) .
        Цена за нови при мен - 220 лв. за комплект!
        0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
          И Стоян и аз ти го казах , че е малко вероятно ръчния ти хъб да се е счупил особенно ако е японски, отвори го , снимаи го и с квото можем ще помогнем . Понякога многото грес пречи забърши го след като е разглобен и пробваи пак .

Коментар

Благодаря на колегите ,
            Днес покрай стартер ( обаждаше се от почти 5 месеца ) , динамо ( скоро го усетих ) , и постоянно играене на стрелката на оборотомера ,
            смъкнах и хъба(и така и така трябва нов - я да видя кво има в гайдата ).
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-09-28 09.39.43.jpg
Прегледи:1
Размер:157.8 КБ
ID:5683656
            Оказа се (пак мое непрофисионално мнение ) ,че пружината горе в дясно се е усукала около себе си така че да не си върши работата (т.е. да измести оня търкаляк със шлиците от двете страни на правилното място ).
            Не ми остана време за тестове - сумата за ремонт на стартер и динамо у нашенско се оказа около (абе точно ) 155 лева .
            Хубавото е , че всичко работи (не знам за хъба ) точно и "кефско" /демек работи си както искам.
            Утре ще има или кърски или градски(на крик ) тест на хъба .
            Още малко - моля знаещите (ако могат ) да кажат какъв е тоя хъб ...(марка , модел , производител , съответно качество ).
            По цитат -"..На тоя хъб няма какво да му се счупи.." -надявам се .

Коментар

Мога само да кажа, че не е Aisin. Вижда ми се малко по-сложен (с повече елементи).
              За да улесниш индентифицирането дай снимки и в сглобен вид откъм врътката. Няма ли надписи по него някакви?
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

На мен ми мяза на AVM, ама от новите-менташките, чакаме снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  Мога само да кажа, че не е Aisin. Вижда ми се малко по-сложен (с повече елементи).
                  За да улесниш индентифицирането дай снимки и в сглобен вид откъм врътката. Няма ли надписи по него някакви?
                  В сглобен вид - Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-09-24 19.12.06.jpg
Прегледи:1
Размер:110.3 КБ
ID:5683780
                  Надписи -не видях ....освен "Lock" , "Unlock"
                  Съжалявам , че Ви тормозя колеги .Не е толкова важно - интересното е , че сега работи .
                  Недомислието е в "ненормалната " пружина - беше се възкачила сама по себе си (заплетена ) и от там проблема .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X