Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с гранд витара 98 гасне в движение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с гранд витара 98 гасне в движение

Здравейте, отскоро съм в форума и и съм по скоро пасивен участник

Имам следния проблем с Гранд Витара 99 бензин и ще съм благодарен ако можете да ме насочите към възможно решение или сервиз.

Колата гасне в движение,светлините на таблото също. Навсякъде има ток, стартера върти но сякаш ток не отива към двигателя. Понякога като изключа от контакт, пак включа таблото остава тъмно, ако завъртя ключа само стартера върти. Случва се да повторя няколко пъти тази операция докато таблото светне. Забелязал съм че лампата за аър бега светва след запалване след като е загаснала в движение.

Мерси предварително!

От: проблем с гранд витара 98 гасне в движение

Не знам за Гранд Витара ама на повечето коли такъв проблем се оправя със смяна на контактния ключ (или само електрическата част, ако се доставя отделно)

Коментар

Мерси за бързия отговор. Идея за сервиз.. някой който има представа какво прави

Коментар

Много вероятно компа се е скапал или тръгва да се поврежда, липса на някой минус, трябва ви сервиз или ако сте от София-Иван Попов, успех

Коментар

Първоначално публикуван от jamezz Преглед на мнение
          Мерси за бързия отговор. Идея за сервиз.. някой който има представа какво прави
          Много е хитро да напишете в профила си в кой град живеете. Помага за ориентиране към вещи хора и сервизи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Много е хитро да напишете в профила си в кой град живеете. Помага за ориентиране към вещи хора и сервизи.
            Да София. Иначе звъннах на Иван , другата седмица ще му я закарам да я види в София.. той имаше предположения какво може да е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X