Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подвеска, лифт, бампера и т.д.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подвеска, лифт, бампера и т.д.

http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=575908

думаю что сгодиться
    ... и это пройдет.....
    Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.

До: Подвеска, лифт, бампера и т.д.

Аууууу поне бронята мойем да взаимстваме

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
      Аууууу поне бронята мойем да взаимстваме

не совсем понял - я повторился (боян?)....
      ... и это пройдет.....
      Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.

Коментар

Първоначално публикуван от CHIMIK Преглед на мнение
        не совсем понял - я повторился (боян?)....
        броня = бампер
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Хм, а аз се чудех как може да се избегне тая-напречната щанга, дето я има на жигулите и нивите предполагам. А то имало начин.

Само едно ме гложди: Няма ли така окачването да е доста чувствително към изправността на "silent" втулките? И ако има луфт, ще има и странично играене?

...Макар че от друга страна нищо не пречи да се сложат по-яки такива, дето ще изкарат повече.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=575908 Бая си е поиграл човека,ама има ли смисьл чак толкоз като за тея пари дет ги е дал щеше да си вземе оргинален 3'' лифт,не се подобряват качествата от толкоз железа,а и от "СИРОМАШКИЯ" лифт с подложки сьм меко казано вьзхитен(на офф роуд терен,за асвалта много вият гумите)
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
              http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=575908 Бая си е поиграл човека,ама има ли смисьл чак толкоз като за тея пари дет ги е дал щеше да си вземе оргинален 3'' лифт,не се подобряват качествата от толкоз железа,а и от "СИРОМАШКИЯ" лифт с подложки сьм меко казано вьзхитен(на офф роуд терен,за асвалта много вият гумите)
              браво бе.изказване от баш специалист.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                браво бе.изказване от баш специалист.
                Уникално е изказването, направо се втрещих.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  Един съвет колега - Никога не гледай нещата само от твоята гледна точка . Имай предвид че винаги има повече и по добре - разбира се на определена цена . Това че ти не си склонен да дадеш едни пари за да постигнеш нещо или пък по твойте критерии то не ти е необходимо не значи че трябва да правим генерални заключения че това е излишно ... щото иначе почваме да приличаме на ония дето викат абе няма смисъл или абе не търси под вола теле ... същото това което си го направил ти за някой голфаджия е пълна глупост но ти му се кефиш нали ... за това трябва да бъдем по широко скроени и да не гледаме до носа си ... айде че много се отплеснах
                  Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Сега имайки време се загледах по-сериозно.

Еми кефи ме. Човека доста си е поиграл. Не мисля обаче че би струвало доста пари. Частите за окачването могат и да се намерят евтини, от нещо си. Другото като гледам сам си го е правил.

Играчката е много, няма спор. Но въпроса в случая не е финансов според мен.

Само не знам дали сам си е измислил идеята, или има и заводски такива изпълнения на някое возило.

Нещо друго: какво би ограничило хода надолу на цялото това чудо? Амове? Или пружините да са захванати в двата края ли?
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дори и да греша,аз мисля че за не сьзтезателен автомобил е ненужно чак толкоз,пьк вие сте си "ветерани" в бранша така че не споря,ако трябва да се прави това окачване,(СУПЕР ЗДРАВО),трябва да се сложи и добьр мотор и WARN трябва да си каже думата с две думи да се осмисли подобрението по мащабно,не че мен не ме кефи тва изпьлнение ,по скоро злобея че не е мое притежание
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X