Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подвеска, лифт, бампера и т.д.
Свий
X
-
До: Подвеска, лифт, бампера и т.д.
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеАууууу поне бронята мойем да взаимстваме
не совсем понял - я повторился (боян?)....... и это пройдет.....
Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CHIMIK Преглед на мнениене совсем понял - я повторился (боян?)....Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Хм, а аз се чудех как може да се избегне тая-напречната щанга, дето я има на жигулите и нивите предполагам. А то имало начин.
Само едно ме гложди: Няма ли така окачването да е доста чувствително към изправността на "silent" втулките? И ако има луфт, ще има и странично играене?
...Макар че от друга страна нищо не пречи да се сложат по-яки такива, дето ще изкарат повече.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=575908 Бая си е поиграл човека,ама има ли смисьл чак толкоз като за тея пари дет ги е дал щеше да си вземе оргинален 3'' лифт,не се подобряват качествата от толкоз железа,а и от "СИРОМАШКИЯ" лифт с подложки сьм меко казано вьзхитен(на офф роуд терен,за асвалта много вият гумите)LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеhttp://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=575908 Бая си е поиграл човека,ама има ли смисьл чак толкоз като за тея пари дет ги е дал щеше да си вземе оргинален 3'' лифт,не се подобряват качествата от толкоз железа,а и от "СИРОМАШКИЯ" лифт с подложки сьм меко казано вьзхитен(на офф роуд терен,за асвалта много вият гумите)
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениебраво бе.изказване от баш специалист.
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеhttp://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=575908 Бая си е поиграл човека,ама има ли смисьл чак толкоз като за тея пари дет ги е дал щеше да си вземе оргинален 3'' лифт,не се подобряват качествата от толкоз железа,а и от "СИРОМАШКИЯ" лифт с подложки сьм меко казано вьзхитен(на офф роуд терен,за асвалта много вият гумите)Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Сега имайки време се загледах по-сериозно.
Еми кефи ме.Човека доста си е поиграл. Не мисля обаче че би струвало доста пари. Частите за окачването могат и да се намерят евтини, от нещо си. Другото като гледам сам си го е правил.
Играчката е много, няма спор. Но въпроса в случая не е финансов според мен.
Само не знам дали сам си е измислил идеята, или има и заводски такива изпълнения на някое возило.
Нещо друго: какво би ограничило хода надолу на цялото това чудо? Амове? Или пружините да са захванати в двата края ли?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Дори и да греша,аз мисля че за не сьзтезателен автомобил е ненужно чак толкоз,пьк вие сте си "ветерани" в бранша така че не споря,ако трябва да се прави това окачване,(СУПЕР ЗДРАВО),трябва да се сложи и добьр мотор и WARN трябва да си каже думата с две думи да се осмисли подобрението по мащабно,не че мен не ме кефи тва изпьлнение ,по скоро злобея че не е мое притежаниеLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар