Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прозорци на витара не работят

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прозорци на витара не работят

Здаравейте,имам следния проблем след почистване на копчето на дясната врата за прозореца ,при качването спряха да ми работят и другите ,моля някои да каже кой е бушона за прозорците ,или е с релета ,витарата е 98 г,2.0 тди дълга база ,благодаря предварително .

От: Прозорци на витара не работят

На шофьорската врата имаш бутон за блокиране на всички прозорци.
    Провери да не е от него.

Коментар

Добър ден ,това въобще не функционира както и тези за прозорците ,работи само тези за вратите отключване и заключване ,имам съмнение за бушон,защото след почистването и включване имаше залепени пластинки на едното копче,и тогава спряха да работят и останалите прозорци ,при проверка на бушоните уж всичко е наред ,ама нзм кои бушон е точно за тях.

Коментар

след проверка на бушоните се оказа че може да е платката ,къде в Пловдив може да се купи и на каква цена ?

Коментар

Здравейте, каква платка, какви пет лева, бушони за бутоните на ел. стъклата няма, те са на общ бушон. Каква е тази платка, кой ви ги наговори тези неща, тема на колега: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=198225
          на 6-та снимка е вашият бутон, говорите с него и действате, ако не отивате на жичкаджия да разгадае какви сте ги надробили, успех

Коментар

Добър вечер ,оказа се прекъснат кабел ,благодаря на всички които отговориха

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X