Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подмяна на ръчна скоростна кутия на Витара 1.6, 16V с автоматична

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подмяна на ръчна скоростна кутия на Витара 1.6, 16V с автоматична

Колеги, имам едно питане. Колко сложна е задачата относно подмяната на ръчна скоростна кутия - 5ск. при Витара 1.6, 16V с автоматична - 3 + overdrive. Интересува ме колко от частите са съвместими и по-специално - раздатката?

От: Подмяна на ръчна скоростна кутия на Витара 1.6, 16V с автоматична

Хората изхвърлят автомата и слагат ръчна кутия, а ти обратното....?
    TT-Tuning Team
    АСК Добрич

Коментар

Защо го изхвърлят хората?

Коментар

Първоначално публикуван от ogrigorov Преглед на мнение
        Колеги, имам едно питане. Колко сложна е задачата относно подмяната на ръчна скоростна кутия - 5ск. при Витара 1.6, 16V с автоматична - 3 + overdrive. Интересува ме колко от частите са съвместими и по-специално - раздатката?
        Раздатката става. За тази кутия ще ти трябва цял донор ! Компа с инсталацията има една отделна букса с доста кабели, които отиват в кутията. Освен всички дреболии около скорости, лост, педали и тн. ще ти трябват и карданите. Със стария три степенен е правено няколко пъти и там ги няма тези "подробности". Автоматиците при Витарите са много здрави и приятни за каране. Държат се много добре на офф каране а, също така и на състезания. За дърпане и теглене е излишно да споменавам.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Много благодаря за отговора. Това ме интересуваше. Понеже раздатката ми е с подменени бавни колела, много желая да си я запазя.
          Трябва ли да се правят някакви други конструктивни промени по купето при подмяната на скоростните кутии имам предвид, рязане пробиване и т.н. или всичко ще си пасне заводско?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X