Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Температурен датчик-Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Температурен датчик-Самурай

Здравейте.
    Може ли да ми кажете на каква позиция би трябвало да е температурната стрелката на Самурай.Произведен е 1995г.,ако е е от полза.Освен това е 1.3 кубика.
    Когато се движа по нормален път-стрелката е в първата четвърт на скалата.Но когато вляза на черно и съм включил 4х4 особено на стръмно,стрелката започва да се придвижва полека на горе,така до-поне аз до където съм засичал -малко над средата.Нормално ли е това...или да сменям термостат,виско. Виското е леко запрашено,но перката обдухва двигателя много добре.

От: Температурен датчик-Самурай

Моята стрелка е по средата няма значение дали по черен път или равно. Не знам виско ли е или термостат, но пък затова сложих елекрическа перка с регулатор за температурата.

Коментар

Моята беше така както е описано в 1вия пост, проблеми съм нямал (над 3/4 вече е много).

Коментар

Стралката трябва да е по средата на скалата при нормална работна температура. Моята джипка 1.3 моноинжекция е с чисто нов оригинален датчик и термостат вече и не мърда от средата, дори при повечко зор. Оригиналното задвижване на перката е така направено, че при високи обороти двигателя се охлажда напълно достатъчно. Стига виското на перката да е в ред , не съм чул за прегрял Самурай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X