Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фланци за Витара

Привет! Цяла вечер чета, и уж вече "врял и кипял" с намирането на полезна информация, и засега -"греда"!
    Та на въпроса - мой колега и приятел/още неузрял за Форума/ с Витара си взел "пресни" фланци 38мм. от Вромос, и веднага заел се с поставянето им, изникват неизвестни:
    1. Болтовете за джантите са глухи, а шпилките на фланците - дълги, какво да се прави?
    2. При навиването конусните гайки на фланците не хващат с цялата си дължина шпилките на главините - не е ли рисково карането така?
    П.п. Не знам колко грамотно си зададох въпросите, дано свършат работа! Помагайте!
    "Make love, not war!"

От: Фланци за Витара

Нещо не мога да разбера кое къде се опитва да завие човека.Развива си гайките на джантата,слага фланеца и навърта гайките които е свалил в отворите на фланеца.Ако неговите гайки са стягали джантата няма начин да не стегнат и фланеца ,освен ако не е бил с алуминиеви защото те се по широки в обласста на фланеца от стоманените.Развърта гайките от шпилките на фланеца слага гумата и стяга.
    Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418

Коментар

Ако може някоя снимка , ще стане бързо решаването на проблема.
      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Аз съм със същите фланци вече почти две години на Гранда. С оригиналните гайки /не тези които вървят с фланците/захванах фланеца. После захванах джантата с гайките, които вървят с фланците и до сега не съм имал проблем.

Коментар

Благодаря на отзовалите се колеги! Явно питащия е разменил гайките/и май е сменял главините с други шпилки/. Весели празници!
          "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от mitcoo Преглед на мнение
            Аз съм със същите фланци вече почти две години на Гранда. С оригиналните гайки /не тези които вървят с фланците/захванах фланеца. После захванах джантата с гайките, които вървят с фланците и до сега не съм имал проблем.
            И аз съм така,от година и половина,и няма никакви проблеми.
            SUZUKI VITARA V6
            HONDA CBR 919RR
            MERCEDES ML
            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X