здравейте колеги от година и половина си търся и мечтая за спретната и запазена витарка и наскоро уж се сдобих с такава но след два дни лек офроуд докато се прибирам спирам на един стоп и в момента в който тръгвам баммм страшно скрибучене и лангарене слизам и виждам че ми се е скасала тръбата на шасито която е за захващане на надлъжната задна щанга моля за съвети от тук накъде и как ????

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

проблем с витара, май се разпада

Свий

X
- 

От: проблем с витара, май се разпада

Шасита с документи из нета по 250-300 лв колко искаш. Друго с документи не изгнило, пренареждаш на него всичко твое. Преглеждаш всичко по купето за ръжди и гнилости и изкърпваш. Подменяш всичко супено и скъсано като тампони, задигаш с подложки на пружините а-рамото и след около месец имаш перфектната витарка за разходки и офроуд.

- 

Сам си отговори-може ли да се поправи така, че да стане здраво?

Да ти кажа-може. Ама цената която ще ти поискат за труд няма да ти хареса никак. Това, ако държиш да стане както трябва.
 А може и по "джамбазки":
 Абе зАкрепи го там, да не падне докато мине в КАТ, после не ме интересува...

Огледай добре рамата, и ако има още на някое място гнилоч-направо я сменяй. Ако е само това на снимките-може да се оправи, ама как ще стане, и дали някой ще се наеме да го направи?..Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

проблема с тръбата за надлъжната щанга е решен поне за сега . Сега съм намислил да прекарам и зажаря една траба през тази старата а ще видим как и дали ще пасне може и една цяла тръба през двете страни на шасито да го подсигуря и отдвете страни как мислите дали ще свърши работа
 Коментар
- 

То така се прави, ама на здрава тръба-да се подсили. А ако оригиналната е изгнила като тази от снимката-допълнителната тръба ще има половинчат успех.
 Изобщо-гнилоча по рамата не се оправя с нищо, просто рамата се хвърля, колкото и да ни е жал.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Съгласен с колегите.
 Значи и Витарите имат проблема на австрийските Ферози.
 Мои съседи по вила имат същите проблеми с Витарката.
 Два пъти кърпят шасито.
 Сега са го облекли външно и са много оптимисти.
 Проблемът е, че гният отвътре навън.

Ако имаш вариант, сменяй го.
 Пожелателно е, да е от италианка.
 В снежните държави сякаш изливат киселини по пътищата зимно време.Your conscience is all you can take to your grave.
 Коментар
- 

Има дебелостенна водопроводна тръба с този диаметър. Режеш две парчета по 25 см и ги набиваш от вън на вътре до като излезе на нула за да я завариш плътно. Малко опира в прага и ръждата вътре пречи, но с големия чук става. Смяната на шаси си е приключение. Ако ти се занимава със смяна има едно здраво от горяла кола, без документи за 150 лв. в София и едно усилено изцяло в безупречен вид с регистрация и задължително прехвърляне в Самоков за 800 лв.Първоначално публикуван от sporter Преглед на мнениепроблема с тръбата за надлъжната щанга е решен поне за сега . Сега съм намислил да прекарам и зажаря една траба през тази старата а ще видим как и дали ще пасне може и една цяла тръба през двете страни на шасито да го подсигуря и отдвете страни как мислите дали ще свърши работа0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
 Коментар
- 

Да, ама аз го предпочитам, отколкото да се занимавам да кърпя изгнила рама.Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеСмяната на шаси си е приключение.
 А и не е кой знае какво като работа. Очи се плашат-ръцете не! Най-трудното е докато махнеш купето. После е ташак, и със накичването пак така.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

за сега идеята на иван попов най- ми утива на положението предницата е здрава ( за сега ) днес докато оглеждах забелязах , че и тръбите които са до планките на задните амове и те са заминали като цяло доста тръби май ще набивам но така ми влезна под кожата тази машинка ,че просто нямам думи и все пак докато я карам все съм едно на тръни да не падне някоя гума като цяло доста тръби май ще набивам но така ми влезна под кожата тази машинка ,че просто нямам думи и все пак докато я карам все съм едно на тръни да не падне някоя гума колеги за тръбите разбрах кажете ми освен тях на кое друго да обърна внимание при стягането колеги за тръбите разбрах кажете ми освен тях на кое друго да обърна внимание при стягането
 Коментар
- 

Купи си здраво шаси и не се занимавай с глупости. На тия тръгне ли ръждата по шасито оправия няма.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар