Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нарушена сходимост след 2 стенда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нарушена сходимост след 2 стенда

Колеги проблем с витарката каса база

Витарата е повдигната стандартно , без боди лифт, след стенд ми казаха че вертикалите са в зелените граници и наистина се поотвори предницата след като разпробих амортисьорите . обаче като застана на равно място все още ми се вижда че дясната гума е малко присвита навътре а от амортисьора е издърпана максимум и виждам че износването на едната гума е различно от на другата говоря за външният протектор

Какво ще ме посъветвате, а да и забравих да спомена че не съм със широки гуми а съм с 195 не искам да купя нови докато не се оправи предницата все пак 1000 лв за нови които ще им заминава външният ръб е проблем. Ако и сложа широки дали ще легне по добре или пак ще си носи външният но просто по малко ? Благодаря.

От: Нарушена сходимост след 2 стенда

Два стенда, а не даваш показанията от тях. Дай наклоните на предните колела за да е ясно колко, какъв и дали има проблем.

По принцип не им се занимава да нагласят страничните наклони, щото на витарта малко няма как. За колите дето са на тоя принцип имат разни развиващи се работи дето избутват гумата от амортисьора, ама за витарата точно нямаха нищо което да пасне (или поне на мен така ми казаха).

Обикалял съм като гламав докато намеря някой да му се занимава и да ми я свърши тая работа. Но двата ми странични наклона след процедурата бяха в зеленото. На границата която ги прави прибрани от долу. С идеята, че може и 1 градус да е, ама е в полза на каретата .

Та намираш си едни шайби дето да са плътно бо болтовете дето минават през амортисьорите. Слагаш по 1 шайба от двата края на разпробитият болт. Намираш стенд и ги "измолваш" да ти направят 2та наклона еднакви (нищо, че са в зелено). След т'ва прикапваш шайбите за да си седят заварени в повече нямаш грижа докато не смениш амортисьорите. При последвало разглабяне нещата няма как да избягат .

А, и още нещо - разхлаби си тампоните на насачите (и на предните, и на задните колела) и ги стегни от ново с колата стъпила на земята. След лифт остават усукани и може бързо да заминат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X