Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купих (си) на жената джипка.
Свий
X
-
От: Купих (си) на жената джипка.
А, честито!!!
Дано успяваш понякога да я "отъмваш" да ходиш до барата с нея
П.П. В началото на 80-те купих на младата ми тогава жена мотоциклет МЗ-150 за 8-ми март.
На искрено учудения й въпрос "Ма аз не мога да го карам" смирено отговорих "Е, ще се наложи да го карам аз".сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
-
Благодарско, момчета!
За сега Коле не мисля да я вдигам, че тя и без това се клати в завоите, пък нали и жената я кара. Виж за лебедка гледам, за ръчни хъбове и блокажи също.
Лепни тука едно кадро на твоята да видя до къде си я докарал. То сигурно има из форума, ама така по-лесно.
Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодоров009 (Войводата) Преглед на мнениеЛепни тука едно кадро на твоята да видя до къде си я докарал. То сигурно има из форума, ама така по-лесно.
Това е най-актуалната снимка, отпреди две седмици, в Кърджали.
Пожелавам ти да ме надминеш.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
"Много е арна"...... Войводо! Хубав подарък !
Със здраве да се кара (караш)!Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗаповядай:
[ATTACH=CONFIG]786041[/ATTACH]
Това е най-актуалната снимка, отпреди две седмици, в Кърджали.
Пожелавам ти да ме надминеш.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар