Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем Витара сабрани предни гуми след лифт ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем Витара сабрани предни гуми след лифт ?

Как се отстранява проблема? След като минах стенд пак са свити но не чак толкова много, нормално ли е? Износването на външният ръб ще е по голям предполагам

От: Проблем Витара сабрани предни гуми след лифт ?

С циганийка.Разпробиват се отворите на амортисьорите за да се оправи камбъра...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

това е направено пооправи се но все още се вижда че искат още малко

Коментар

Колко си я вдигнал?

Соти ти е казал, аз ще доуточня - разпробива се само горният отвор. Най-добре на фреза да го минат и да направят отвора продълговат. Ама да имаш в предвид, че със събрани гуми шанса да строши каре е по-малък .

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vitara 2.jpg
Прегледи:2
Размер:151.3 КБ
ID:5645549Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vitara.jpg
Прегледи:2
Размер:128.8 КБ
ID:5645550Изглежда ето така, като джипките на тези колеги,

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            С циганийка.Разпробиват се отворите на амортисьорите за да се оправи камбъра...
            С бугия 16мм.
            SUZUKI VITARA V6
            HONDA CBR 919RR
            MERCEDES ML
            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

в общия случай шенкела трябва да опре в ама...
              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                в общия случай шенкела трябва да опре в ама...

Долу горе е така ,ама не точно така ,на моята (където е горе на снимката 4727,не знам от къде е изковал колегата ) наистина опряха ,но на братовчеда се наложи малко да изпилим задния край на шенкела ,който ляга на ама . Та моя съвет е ,след лифта да я разкърши здраво из чукарите и тогава пак да погледне предницата и да ходи на стенд . Моята като и вдигна двете предни гуми на крик и геометрията и отива на майната си ,след малко блъскане по дупките всичко си идва на мястото.
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  Долу горе е така ,ама не точно така ,на моята (където е горе на снимката 4727,не знам от къде е изковал колегата ) наистина опряха ,но на братовчеда се наложи малко да изпилим задния край на шенкела ,който ляга на ама . Та моя съвет е ,след лифта да я разкърши здраво из чукарите и тогава пак да погледне предницата и да ходи на стенд . Моята като и вдигна двете предни гуми на крик и геометрията и отива на майната си ,след малко блъскане по дупките всичко си идва на мястото.
                  Картобатски тук си прав... не мога да споря на мойта 2.0 в6 и аз пилнах малко шенкела НО това за геометрията след вдигането на крик... да така е аз например след вдигане и пускане задължително след потегляне давам ляв и десен да се оправят наклоните и тогава потеглям.Хайде със здраве И червени Бузки но не от мартеничките.
                  Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                  КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                    Картобатски тук си прав... не мога да споря на мойта 2.0 в6 и аз пилнах малко шенкела НО това за геометрията след вдигането на крик... да така е аз например след вдигане и пускане задължително след потегляне давам ляв и десен да се оправят наклоните и тогава потеглям.Хайде със здраве И червени Бузки но не от мартеничките.
                    Оооо габровче , ти си оживял след съботния запой
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X