Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на масло от преден диф. Grand VITARA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теч на масло от преден диф. Grand VITARA

Здравейте.
    Преди една седмица с купиха Grand Vitara 2.0 HDI 109hp 2005 г.
    Вчера ми направи впечатление, че капва масълце някъде от към предния мост. Като се гмурнах в канала видях, че теча е от диференциала и по-точно от семерината на дясната полуоска. При разклащане забелязах, че полуоската хлопа леко в диференциала. Помислих си, че има лагер който се е разбил, а от там се е износила и семерината. Веднага грабнах инструмента и вече полуоската и дифа не са едно цяло Това което ме изненада обаче е, че зад семерината няма лагер а някаква врулка с два кана и след нея са шлиците в които се набилва полуоската

Въпросът ми е:
    -Трябва ли да има такъв луфт на дясната полуоска? (Лявата не хлопа така, но там има дълъг кожух преди шлиците)
    -От къде мога да си купя такава семерина. Старата пострада безвъзвратно при изваждането със щангата. (профилът на семерината ми се вижда малко странен)
    -Ще има и още въпроси, но първо да оправим теча

П.С. Материята "Джип" ми е малко мътна. Това ми е първата джипка, но вероятно няма да е последната, щото взе да ме кефи след третият ден каране. През първите два дни съжалявах за покупката(много ми друсаше)

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X