Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски гуми на лифтната Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Руски гуми на лифтната Витара

Колеги,
    Приятел ми предлага руски гуми 215/90/15С Я 245 нови, почти без пари за моята Витара.Изчетох публикации за гумите, но не открих дали някой ги е карал на Витара.Ще бъда благодарен за споделени впечатления (ако има такива).
    Руен Хаджиниколов

От: Руски гуми на лифтната Витара

Незнам дали ще помогна, но аз съм 215/80/15 с ЕТ-10 джанти и НЕлифтната витара и нямам никакви проблеми, освен че опираха в задните калници понякога, но се оправи с подложки на стоповете. Още малко и ще и правя малък лифт

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3683

Иначе какво може да и стане на витарата от руски гуми?
      Е, височки са, с произтичащите от това последици,а ма ще си ги носиш.

Аз лично не бих сложил гуми за УАЗ на витарата. В гугъл излизат различни шарки на гумата, та не е ясно коя е точно твоята шарка, но която и да е-ще е проблем за витарата да ги носи. Тежки са...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Я-245 си е лятната универсална асфалтова гума за УАЗ. Лятото как да е, зимата никак. Тежичка и трудна за балансиране. Като постои известно време се деформира и подскача докато загрее. Като мое лично мнение, не съм много доволен. За витарата си мисля, че ще и дойдат тежки и може да създадат проблеми, пък са и височки трябва и за този проблем да се помисли, достатъчно ли ще е "лифтната". Колкото и малко пари да са, пак са си пари все пак!
        Не важно кто напротив, важно кто рядом.

Коментар

Първоначално публикуван от Ruen Преглед на мнение
          Колеги,
          Приятел ми предлага руски гуми 215/90/15С Я 245 нови, почти без пари за моята Витара.Изчетох публикации за гумите, но не открих дали някой ги е карал на Витара.Ще бъда благодарен за споделени впечатления (ако има такива).
          Това е щатната УАЗ-ова гума,висока 77см.
          Грайфера е безинтересен,поведението,обаче е интересно,особено на мокър асфалт и понапреднала възраст на гумите-/за лед и сняг въобще не коментирам!!!/.
          Гумата е тежка и взима доста олово при баланс.
          Лично за мен е един от най-компромисните варианти и не си заслужава да тормозиш колата с тях,та дори и подарък да са ти.
          П.П.Има интересни модели от Руските гуми,в зависимост от това къде се кара,но точно тези наистина не си заслужават.

Коментар

Да наистина май ще ги откажа!Приятелят ми им иска по 50 лв. като за мен ама при тези коментари от ваша страна май ще му откажа!
            Благодаря за мненията!
            Руен Хаджиниколов

Коментар

Витарата няма желязо да носи такива гуми.
              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X