Здравейте колеги, слагал ли е някой от Вас полиуретанови маншони - външни и вътрешни на вдигната ГВ. Ако има такива, ще съм благодарен ако някои от вас сподели, от къде да се поръчат и съответно имат ли нещо като номер или се поръчват по размер.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ОТ КЪДЕ? - ПОЛИУРЕТАНОВИ МАНШОНИ ЗА ГРАНД ВИТАРА
Свий
X
-
От: ОТ КЪДЕ? - ПОЛИУРЕТАНОВИ МАНШОНИ ЗА ГРАНД ВИТАРА
Първоначално публикуван от mitcoo Преглед на мнениеЗдравейте колеги, слагал ли е някой от Вас полиуретанови маншони - външни и вътрешни на вдигната ГВ. Ако има такива, ще съм благодарен ако някои от вас сподели, от къде да се поръчат и съответно имат ли нещо като номер или се поръчват по размер.
http://www.duraflex-bg.com/
-
Така и стана, разговарях с "Дурафлекс" Пловдив и отговора беше: "ами има едно момче от Пловдив, което идва при нас и взима различни маншони, той знае най-добре кой за къде става свържете се с него по форумите". Предполагам, че става въпрос за теб. Ще съм ти благодарен ако пишеш по кое време да ти звънна да направим поръчката.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеНямаш проблеми. Звънкай по-всяко прилично времеТелефона е в подписа.
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Тук има размерите за ГВ 2.0 , 128к.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=177594Great Wall Steed 6.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Живко Петров Преглед на мнениеСузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеБи трябвало да са 070.че скоро време ще се скъсат...
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
Коментар
-
На предната ми витара (КБ 1.6mi) бях с тези от снимката. Ама не им помня номера.
Сега на гранда (2.5л) свалих по едно каре и в дурафлекса. Най-добре паснаха 070 по мое виждане. Обаче единия го скъсах (вътрешно каре) с една заострена отвертка по мое невнимание и после по съвет на Краси сложих 085. И той пасва. По-дълъг е, което е добре ако подложката на амортисьора е много голяма и карето достига критични ъглъ. В такъв случай 070 може да се опъне прекалено много.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар