Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за счупен включвател на скоростите на Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за счупен включвател на скоростите на Витара?

Здравейте колеги.Приятел има проблем с въпросния включвател на скоростите и за момента неможе да намерим такава резервна част на приемлива цена.Знам,че при рязко включване на 2-ра скорост се получават подобни счупвания в кутиите и ги заваряват,но незнам дали точно това се чупи като при нашия случай?Въпроса е дали може да закърпим положението със заваряване на счупения детайл?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150127_203440.jpg
Прегледи:1
Размер:135.9 КБ
ID:6077995

Име:20150127_203457.jpg
Размер:135.9 КБ
ID:6077996

Име:20150127_203518.jpg
Размер:134.1 КБ
ID:6077997

Ако пък някой има този чарк за продаване може да драсне някой ред .....
    Чакам вашите съвети и благодаря предварително!
    ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

От: Съвет за счупен включвател на скоростите на Витара?

Чупил съм го това...От задна-първа...Купих си втора употреба цялото блокче ейтака както си го снимал...Цената беше приемлива по моите разбирания спрямо това да нямам кола Колко да струва? Тя една кутия не струва много пари?
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Да,вариянта е да се купи цяла кутия на цена около 200лв. или да се купи само избирача,но излиза,че е дефицитна част?
      Затова ми е и питането ,ако някой го е заварявал и все още кара така да сподели.
      ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Звънни утре след 10.00ч да видя дали го пазя.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
          Звънни утре след 10.00ч да видя дали го пазя.
          Утре непременно ще звънна.

Коментар

Имам и при мен такъв включвател, ако не намериш звънни. За заварка също става, но самия материал е с особена едрозърнеста структура и няма гаранция колко ще кара. За временно и прибиране става.
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              Имам и при мен такъв включвател, ако не намериш звънни. За заварка също става, но самия материал е с особена едрозърнеста структура и няма гаранция колко ще кара. За временно и прибиране става.
              Благодаря Ванка.
              Днес звъннах на колегата bocho64 и обеща да ми го изпрати въпросното желязо.
              Миналата зима бяхме на гости на Белослатинската група и в самото начало на разходката една от нашите джипки счупи по подобен начин скоростната кутия.Витарата беше с Омегов мотор 150коня и остана неподвижна,нямаше никаква скорост.На помощ се притекоха Йонко и сина му Гошко и за около три часа свалиха и завариха кутията (според наште хора друго било счупено,но само Йонко знае на 100% кое е заварявано)и сглобиха машината.Така въпросната Витара си караше през целия сезон в клас стандарт на траялните състезания и още е здрава.
              Естествено че по-добре е да се сложи нова оригинална част,но в някой от случаите и заварката може да държи.

Коментар

Аз като счупих моето "нещо" си мислех да си направя ново, но от желязо. Нищо особено не е, всеки средносръчен стругар ще го изработи.

Обаче преминах на друг вид кутия, та не се наложи.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Пратил съм жЕлЕзото даже и с малко халумин около него

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X