Здравейте колеги, от скоро имам Сузуки Самурай 1.3 90г. Взех колата с повреден компютър. Намерих компютър и двигателя запали веднага. Проблема е че при студен мотор първите две-три минути държи много високи обороти около 2700-2800, след като поработи две-три минути оборотите постепенно падат а като позагрее мотора започва да работи нормално на 800 оборота и се държи много добре и стабилно. Незнам дали има отношение, но ми прави впечатление че понякога когато изключа от скорост в движение, оборотите не падат докато не спра на място, като се движи по инерция държи 1200-1300 оборота и след като спра тогава падат на 800. Моля за съвет ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да ме насочи къде да търся евентуална повреда. Колата няма и не е имала газ и всичко по двигателя е оригинално. Това което открих наскоро е че лампата за цхека свети. Предишния собственник я беше изключил от буксата пд таблото. Ако можете да ме насочите и към сервиз в София в който могат да направят пълна диагностика на колата ще съм ви много благодарен.
Предварително Благодаря
Иво
Предварително Благодаря
Иво
Коментар