Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Роубар от Frontera на Vitara
Свий
X
-
От: Роубар от Frontera на Vitara
Да да. Допада ми нещо от този тип... Ще търся значи конкретно за Витарка! Благодаря Ви много. Поздрави.Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеТърсеният ефект много често преминава в дефект.Ще е грозно,има си витарски такива глезотийки.
Коментар
-
Не знам дали е фетбой моята, но е имала булбар, но предния собственик го продава 'щот не го кефело.
Инъче нямах никаква представа за цените... явно не е ефтина глезотия
В такъв случай ще почака малко, но определно ще търся нещо подобно. Сложих и халогени, но пак ми се вижда непълна картинката
може би си я представям с желязото отпред
Благодаря още веднъж!

Коментар
-
А тук си в голям грешка. Вече 2 пъти се удрям сравнително добре с негоПървоначално публикуван от васето Преглед на мнениеЩе изглежда отвратително а този е основно за красота.
единия път с около 20 в бус 2-рия път в едно берлинго с около 50 км/ч. Повярвай ми за всичко друго е но не и за красота. Големия му плюс е че е от полиуретан и се сгъва прилично което омекотява удара. Минуса е че се пръска ако се хакнеш като хората и не може да се вдига с джак-а.no signature no problems
Коментар
-
Ахъм! А при евентуален удар тази "красота" може ефективно да допринесе за инкасиране на повече поражения, отколкото би имало без нея ...Първоначално публикуван от RoadBoy Преглед на мнениеЕто една беличка даже
определено и отива...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеАхъм! А при евентуален удар тази "красота" може ефективно да допринесе за инкасиране на повече поражения, отколкото би имало без нея ...
ясноо... щом не само визуално ами и технически има отрицателен ефект ще мине и без него!
Ще опитам с по-големи халогени... наистина ми изглежда някак "празна" предницата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар