Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Роубар от Frontera на Vitara
Свий
X
-
От: Роубар от Frontera на Vitara
Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеТърсеният ефект много често преминава в дефект.Ще е грозно,има си витарски такива глезотийки.
Коментар
-
Не знам дали е фетбой моята, но е имала булбар, но предния собственик го продава 'щот не го кефело.
Инъче нямах никаква представа за цените... явно не е ефтина глезотия
В такъв случай ще почака малко, но определно ще търся нещо подобно. Сложих и халогени, но пак ми се вижда непълна картинкатаможе би си я представям с желязото отпред
Благодаря още веднъж!
Коментар
-
Първоначално публикуван от васето Преглед на мнениеЩе изглежда отвратително а този е основно за красота.
единия път с около 20 в бус 2-рия път в едно берлинго с около 50 км/ч. Повярвай ми за всичко друго е но не и за красота. Големия му плюс е че е от полиуретан и се сгъва прилично което омекотява удара. Минуса е че се пръска ако се хакнеш като хората и не може да се вдига с джак-а.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от RoadBoy Преглед на мнениеЕто една беличка дажеопределено и отива...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеАхъм! А при евентуален удар тази "красота" може ефективно да допринесе за инкасиране на повече поражения, отколкото би имало без нея ...ясноо... щом не само визуално ами и технически има отрицателен ефект ще мине и без него!
Ще опитам с по-големи халогени... наистина ми изглежда някак "празна" предницата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар